kolmapäev, detsember 31, 2008

viimsepäeva hip!

Head vana aasta ära saatmist kõigile! Ma ei oska siia mingit kohustuslikku aasta kokkuvõtet hetkel vee teha. Ootame selle viimase päeva ka ära.

Igatahes viimase selle aasta päeva esimese poole suurim üllatus oli uueaasta soovidega kõne Austraaliast. Kui seal olnud kell 22 ja siin alles 14. 'Tähh meeles pidamast, sõbrad! Mõttes olen teiega, kuigi te maakera kuklapoolel praegu pead alaspidi ripute ja viimaste viru valgega piiskadega uut aastat seal jumalast hüljatud kolkas tervitate ning taikonautide lippu kõrgel hoiate!

Oj! Nüüd aga linna ja siis vaatab, mis lõpuks saab! Kõigepealt Rahamäele ja siis Tigutorni. Ja siis ... eks näis. Tark ei torma.

Salmipoissi kah sekka. Niisama, heast peast.

Uuel aastal uue hooga
peale maitsvat pidurooga
kirved käes meil tuleb minna
põletama keset linna

tee viib edasi meid siit
seljataga leekides on tuleriit.
Hävingust saab loomine
kui maha jäetud joomine

inglitel saab kärbit tiibu
uues aastas vähem riidu.
Ette võetu lihtsalt teeme ära
siis meid ootamab pidusära.

Järgnev ongi vaheaasta
et saaks kaelast saasta.
Vahel sellist aega vaja on -
arvab väike Digimon

Sildid: , ,

esmaspäev, detsember 29, 2008

loo moraal...

... on selles, et ära tee, mida targad debiilikud sulle ütlevad. Kasvõi lõõpides. Sest tulemuseks on läbi kärsanud akuga mobiiltelefon, mis enam ennast laadida ei luba ja ühtki laadijat tunnistada ei taha. Braavo, Timukas, braavo! Hea kui sa ise nii teemas sees oled ja kõike tead, neile kes aga ei tea, selliseid rahalise kahjuga lõppevaid nalju visata ei maksa! Ja kust ma jummala uduse pääga pidin välja klikkima, et 12 volti versus 3,6 volti ei ole ikka hea ülepinge-koormus. Türademaa!
Et siis niipalju on osa laupäevastest rõõmudest. Mai ääss!

Sildid: , ,

reede, detsember 26, 2008

Traditsioonidest

Nii. Traditsioonid on need haprad asjad, mida tänapäeval hoida tuleb. Sestap koguneb siiski klassi jõululõunaks rahvas kokku Tartu linnas 26-ndal selle kuu päeval 2008-ndal issanda aastal kell 19.00 "Juveeli" ees, kust liigume kuhugi õhtusöögile ja siis juba edasi kontserdile. Nii ongi. Envy is permitted.


Sildid: , ,

tänavused pühad ja aastavahetus on eriti viletsasti positsioneerunud

Tänavu aasta on jõulud kuidagi eriti äpardunult keset nädalat sattunud ning ega aastavahetuski koos 1. jaanuariga eriti õnnestunult ole lokaliseerunud kalendrisse töönädala sisse. Mõnedel nõrgematel indiviididel võib see põhjustada suisa kahenädalase töövaba perioodi, sest kes neid kahte poolesvinnas tööpäeva ikka viitsib tööga sisustada, eks need ikka poole paueriga ja õhtut oodates mööda veeretatakse... ja nii ongi, et 1. jaanuari hommikul võib olla seis selline nagu selles allpool kirjeldet uue aasta esimese päeva horoskoobis... lugege ja nautige...

Jäär: Ärkad üles A-kategooria pohmelliga, kuid ole ettevaatlik, sest su sõber sõnn on kõikidele õlledele põhjad peale teinud ja nii võib peavalu ning iiveldus kesta mitmeid tunde.

Sõnn: Aasta esimesel päeval õnnestub sul leida mõned vabad pudelid õlut - joo need ära, siis ei tule peavalu. Kuid vaata ette, et sa koju minnes kaksikute poole pead parandama ei lähe, sest jäär on ka seal ja ta on päris pahane, et sa ta peaparandusõlled nahka panid.

Kaksikud: 1. jaanuaril läheb pidu täie hooga edasi, suure tõenäosusega toimub kella kahe paiku aasta esimeste külaliste, jäära ja sõnni vahel, kõva sõnavahetus. Lepituse toob olukorda vähk, kellel alati pudel hõlma all.

Vähk: Hommikul üles ärgates leiad sa enda eest tühjaks tehtud korteri, kuid ära heida meelt, mine kaksikute juurde, neil on vinget kodutehnikat, sularaha ja muid väärisesemeid. Jooda korteris viibijad külakostiks toodud viinast purju ja lao kott asju täis.

Lõvi: Kuna suur osa lõvidest töötab jõustruktuurides, siis tasuks esimesel jaanuaril hoida silma peal kõikidel vähkidel. Võib juhtuda, et just sellel päeval teevad nad oma esimesed kukesammud kuritegelikus maailmas.

Neitsi: Suure tõenäosusega sa esimesel jaanuaril enam neitsi pole.

Kaalud: Ausalt öeldes, ei oskagi seletada, kuidas sa oma naisele selle asja selgeks teed, mis sa neitsiga tegid.

Skorpion: Skorpionid tõmbavad omasuguseid ligi. Võib juhtuda, et sinu naaber, kes töötab Skorpioni turvafirmas, tuleb sulle valju muusika tõttu uusaastamalakat andma.

Ambur: Mine aasta esimesel päeval skorpionile külla, keera makk põhja ja peida maki pult ära, siis saab nalja.

Kaljukits: Teie jaoks esimest jaanuarit ei eksisteeri, sest ärkate üles alles kolmandal.

Veevalaja: Olge ettevaatlik oma akvaariumiga, võib juhtuda, et koperdate sellele otsa... samas isegi tasub koperdada, sest killud toovad ju õnne.

Kalad: Arvatavasti jääte kuivale (vt.Veevalaja).

Sildid: , , ,

neljapäev, detsember 25, 2008

Legend laekub Eestisse!

Sel reedel, kohe peale jõulu tuleb Tallinnasse klubisse Privee üks maailma parimaid Detrioidi tehno mehi, üks selle muusikastiili loojaist - Juan Atkins. Kellel võimalik minna, siis külastage kindlasti seda üritust, sest see on asi, millest ka oma lastelastele võite kõnelda. Kahjuks ma tea, et mina minna ei saa. Teie aga minge. Juan Atkinsi kohta rohkem infot leiate Maispeissist, Wikist, Discogs.com'ist ja tema enda kodulehelt.
Lisaks peamehele keerutavad plaati Oded Peled Soomest (Misc, Helsinki) ja Rakett aka Enar Essenson Eestist (Stereo88). Tuleb valus andmine ja kibe pisar on silmanurgas, et ei saa sinna ise kohale sõita. Aga pole parata. Igale peole ei jõua.
Ühtlasi ei jõua ka Kilulinnas toimuvale klassi jõululõunale. Vast toimub miskit paralleelselt ka Tartus. Ei tea. Ebaselge on üldse see reedene päev. Maru veidrad pühad tänavu samuti.

Allpool väike ingliskeelne tutvustus, mis pärineb Privee kodulehelt.

Juan Atkins (born Detroit) is an American musician. He is widely credited as the originator of techno music, sometimes known as Detroit Techno since Atkins and techno co-creators Derrick May and Kevin Saunderson grew up in Detroit, Michigan. Atkins has cited the radio show of Charles "Electrifyin' Mojo" Johnson as a musical influence. Electrifyin' Mojo, a Detroit DJ, played an eclectic mix of music including Kraftwerk, Parliament and Prince. Atkins and friend Derrick May created mix tracks for Electrifying Mojo to broadcast, then began to create original music. At Washtenaw Community College, Atkins met Rick Davis, with whom he recorded under the name Cybotron. Atkins coined the term techno to describe their music, taking as one inspiration the works of futurist and author Alvin Toffler, from whom he borrowed the terms "cybotron" and "metroplex". Atkins has used the term techno to describe earlier bands that made heavy use of synthesizers such as Kraftwerk, although many people would consider Kraftwerk's music and Juan's early music in Cybotron as Electro. Techno is considered today as a specific genre. Atkins began recording as Model 500 in 1985 with tracks such as "No UFO's", "Night drive", "Future" and "Clear". He continues to produce his own and other musicians' records under the Metroplex Records label.

Sildid: , ,

kolmapäev, detsember 24, 2008

parim jõulusalm 2008

Parima jõulusalmi tahaks siinkohal ära tuua, mida ma tänavu lugeda olen saanud!

Piiripunktis kibekiire,
tabatud on vinge diiler,
jõuluvana istub sorgus,
käed on raudus, pea on norgus.
Oh sa häda, oh sa piin,
kingikotis kokaiin!

Sildid:

teisipäev, detsember 23, 2008

plaadiriiul - 22. XII 2008

Tegin endale ise päkapikku. Kokku läks maksma 106 EEK. Pole paha!

Depeche Mode - "Dream on" CDS, CDSBONG30 (2001 Venusnote Limited / Mute Records)
Depeche Mode - "Dream on" Remixes CDS, LCDBONG30 (2001 Venusnote Limited / Mute Records)
Gary D - "Four" (2004 EDM Music Productions GmbH / Rough Trade Records)
Moby - "Bodyrock" CDS, CDMute 225 (1999 Mute Records Limited)
EE singel Rainer Jancis - "Mina olin siin" CDS
v.a. - "Peaceville: 21 Years of Doom, Death & Darkness" CDVILEP13
(17 fantastilise looga kogumik, mis annab ülevaate leibeli tegevusest)

NB - Moby Singli c-pool on fantastiline lugu "ARP"! Ajatu hitt!

Sildid: ,

pühapäev, detsember 21, 2008

ega...

... ei juhtu, et kellelgi oleks Tommiboy albumeid või EP'sid. Ja siis Noizmakazi omi. Ja siis yhte eriti vana ja rariteetset umbes 12 või rohkem aastat vana Da Raba Bastardz'i albumit. Ühesõnaga - otsin Tommyboyga seotud muusikamaterjali. Kellel on, andke märku.

Sildid:

laupäev, detsember 20, 2008

uskumatu lugu!

ostsin ykspäev säästumarketist mingi khtlase brändi mustasõstramaitselist jääteed. hind oli mingi 8,50 + pant. sisu 1 liiter. välja nägi nagu miski kahtlane pruun orgaanikaga reostunud solvent voitkade süütevedeliku pudelis. tõepoolest - pudel nägi kujult ja disainilt välja nagu süütevedeliku või lahusti oma. ainult sisu värv erines.
täna aga suure januga julgesin talt korgi maha keerata ja maitses üllatavalt hea. esiteks ei olnud jälk, vaid pris hmaitsev, teiseks polnud mingit rõvedat keemia- ega sünteetika kõrvalmaitset, mis enamikul säästumarketi kaupadel man on.
seega sõbrad - ostke endale jõuluglögi asemel hoopis säästukast uut ja maitsvat MUSTASÕSTRA MAITSELIST JÄÄTEED!
Proosit tarbimispühad!

Sildid: , , ,

xii on synnipäevakuu

ilmselgelt on teisigi staare dekaabris ilmale tulnud.

19. XII 1906 - 10. XI 1982 BREŽNEV
21. XII 1879 - 5. III 1953 STALIN

Sildid:

reede, detsember 19, 2008

seda kassid ostaksid!

Yo-yo!
Igatahes Eesti luule kuningal fs-il on väljas uus luulekogu. ma pean selle saama esimeses järjekorras! ruttu-ruttu! rohkem tööd, rohkem raha, rohkem raamatuid!

siin väike teaser kah siis. Netist võtsin*.

l. t. c. i. c.

mõnikord meenub armastus
kui troll paneb uksed kinni
lumi on kollane akna taga
valge mikrobuss keerab ära
kui jõuan töölaua taha
kui lõpuks peab ikka minema poodi
kui tundub et enam talve ei tule
meri tõuseb yle kallaste
ja siis kui kylm on kestnud nädalaid
kui varesed lendavad vastutuult
kui lõikava tuule ja kylma käes
lapsed kannavad seljakotte
kui naabrid on jäänud vaikseks
kell on neli öösel
ja kahest tekist on vähe
kui keset võõrast ja ilusat linna
võõraid ja ilusaid inimesi
on mul võimalus öelda
mida...
seda ei oskagi öelda
siis kui lähen välja
siis kui välja ei lähe
kui kisun köögis lahjat suitsu
kui palavik enam ei tõuse
kui vanas tehasehoones
suitsus ja rytmimasina löökides
mu suu värvivad kellegi huuled
kui pangaarve ytleb
et olen koduteel konjakit ostnud
kui rooman madalas tunnelis
elutoa põrandal
kui töö ei tee ennast ise ära
ja mina teda selles ei aita
kui laulab Iggy Pop
kui mängib The Sisters Of Mercy
ja veelkord The Sisters Of Mercy
kui vanal vinyylplaadil
karjub vihane Leedsi mees
et toorid on töörahva vaenlased
kui raadios esineb taas
kõigi lemmik
Nimetu Pask
kui teadvus tuleb tagasi
ja side vaid paarist kohast on verine
kui algab briti komöödiasari

mõnikord tuleb see meelde
juba aasta aega
ikka ja uuesti
ja jälle tahaks näha merd
vangla ja sadama vahel
hirmsat pilti seinal
mis paistab voodist kätte
leida keskea lävel
taarapunkti ja raudtee vahel:
on veel naiselikumaid käsi
kui mu enda omad
olla siiralt loll
anda linna kohal
vaateplatvormi äärel
turistidele kohatut nõu
ja nemad saaksid aru
nemad ei vihastaks sest
ka nende hulgas on naisi ja mehi
näha ja tunda Su ylemist huult
silmi kukalt ja pikka kaela
kae




* * * *

see võib olla 42 kraadi
või 40
aga võibolla ka 38
või 36
see võib olla tee Tallinnast Riiga
Iggy Popi ja David Bowiega
vahepeatustega
42 ja 36 kraadiga
see võib olla ka veel pikem tee
koridori lõppu ja teisele korrusele
läbi vannitoa kitsaste torude
kust punane vesi alla ei lähe
aga see kõik tuleb
oktoobri järel november
kylm ja jää
valu
valu
see kõik tuuakse kandikul kätte
teel Sinuni




Sildid: ,

riiulisse

Apollos maksis Lotmani 2. köide "Vestlusi Vene kultuuriloost" ainult 50 jaaku. Ei saanud mööda minna, pidin ära võtma. Aga see läheb Kuhni, Sismondo, Meguilli, Fay ja teiste raamatute järele lugemissabasse. Mis jõuab kätte nii umbes peale jõulu või BKM eksamit. Schmidt ootab. BFS-i eksamiks valmistumist.

Libutist tõin endale harivaks lugemisvaraks "kliinilise mikrobioloogia käsiraamatu" ja "narkoloogia". Vast on tolku. Või siis ei ole vähemalt väga igavad läbi lugeda. Mõlemad parajad 400 leheküljelised koletised.

Muidu loen koolistaffi vahele jupikaupa Kivisildniku "null tolerantsi". ehk siis ajalehes "kes-kus" ilmunud artiklitekogumikku. Mis meenutabki, et detsembrikuine leht ongi veel koju toomata ja täitsa lugemata. järelikult pole jõudnud kultuuri nautima või kioskisse suitsu ostma.


Sildid:

blogorröa

Rahvas siin nõuab muudkui poste Kurat küll, kas koolis ei ole vaja semestrilõpu viimaseid ponnistusi teha ning eksamiteks ja arvestusteks teadmisi ammutada? Ah? No hea-küll, hea küll. Ma siis rahuldan teie ihasid. Palun väga. Imetlege ja nautige silmadega. Ja selle asemel, et niisama kiibitseda, parem kommenteerige konstruktiivset.

Tegelikult on nii, et hullult bizi on olnud ja mingite jobude pärast olen pidand lisaasju ajama siin tänase jooksul nii et õhk on negatiivsest elektrist tiine.

Modisin oma blogrolli, lisasin sinna paar asja, mida olen ammu lugend, ja ei ole lihtsalt kuidagi olnd meelest upgrade'i teha. Ja siis panin paar uut muusikasaidi linki sinna. Vaadake, kas leiate üles.

Üldse on sellest blogist kuidagi kopp ees. Peaks ta mõneks ajaks vist akadeemilisele saatma. Tahaks hoopis ägedat muusikaploogi tegema hakata, sest see on asi mis on olnud ammune unistus, aga kunagi pole aega ja nii see alustamine on edasi nihkunud.

Täna ma väga ei tee midagi. Isegi õhtul õue ei lähe. Trein KLMB kirjalikku arvestust. Selle tähtaeg on täna. Vast saan valmis. Enne südaööd püüan ilmselt posti panna. Kuigi täna on BashmentBoyz ja AthensSound linnas möllamas. Ja eile oli Maailmas hea pidu (Neljapäev with Lazers) ja Tehasepidu (Eha tn. poikad Pärmiwabrikus). Kuhugi ei jõua. Midagi ei jõua. Ühtki kirjalikku tööd ka tehtud ei saa. Totaalne ruinatsioon ja resignatsioon on kuidagi saabunud.

Homme on Vainola Tartus. Genekates. Pilet 100 ukselt. Eelmyyk 75. Ja õhtul on Tallinn Express. Esimene tund kõigile tasuta, peale südaööd 75/100. Aga kardetavasti jäävad see kord mõlemad vahele, sest pühapäeval on 2 pirakat kontrolltööd vaja kirjutada ja esmaspäeval on eksam.

Kooliga on üldse suht naisisiku genitaalpiirkonnas. 2 AP-st jäin veel ilma lisaks 5-le. Ja ühele 3 AP klotsile pääsemisega on tõsiseid raskusi.

Sildid: , , , , ,

kolmapäev, detsember 17, 2008

sõber otsib smokingut

Mure järgnev. Sõber otsib aastavahetuseks smokingut. Laenuks üheks õhtuks. Teene saab vajadusel ka hüvitet. Lubas hästi hoida ja ühes tükis tagasi tuua. Kui kellelgi on pakkuda, siis andke mulle teada, kasvõi siinsamas kommentaarina.
Strateegilised mõõdud:
rind: 113 cm
wöö: 103 cm
pikkus: 187 cm
Bueno oleks kui lisaks pükstele ja pintsakule muud aksessuaarid ka komplektis oleks.

Sildid: , ,

kas uus paranoia või lihtsalt terane tähelepanek?

Kiirete kooliasjade ajamise ning kirjatükkide vahepeal on mulle hakanud tunduma, et inimesed on majandussurutise tingimustes suisa lolliks läinud. Purevad ebainimlikult üksteiste kõride kallal nagu Metsikus Läänes või siinsamas Maarjamaal kauboikapitalismi võidukäigu algusaastail. Jube!
Halloo, inimesed! Tulge mõistusele!

Sildid:

Final Countdow 2.0 (re-issue 2000)

Teooria on selline, et kõike seda ma pean jõudma täna hommikust alates kuni 22.XII hommikuni teha. Tuld! 22. XII õhtul vaatame, palju tehtud sai.

1 tutvustav töö (Hol)
essee 1 (Hol)
essee 2 (Hol)
intervjuu referaadi tarvis (F.Aj.)
KT 1 (BKM)
KT 2 (BKM)
KT 3 (BKM)
KT 4 (BKM)
KT 5 (BKM)
referaat A (F.Aj.)
referaat B (F.Aj.)
KT 1 (BOK)
KT 2 (BOK)
kirjalik arvestus (KMB)
kirjalik arvestus (F.Aj.)
suuline exam (BOK)
referaat (1-2 lk) (Fil.)

Sildid: ,

teisipäev, detsember 16, 2008

kes ytles et hommik on õhtust targem?

söön hapuks läinud makaronisalatit, kuulan "Röntgenit", kust parasjagu tuleb Alphaville'i "Forever Young" ning mõtlen elu üle järele. Tänavu tulevad keerulised jõulud ja kurb aastavahetus. Ja ega see uus aasta ka mingit rõõmu-pilve enesega kaasa ei too kardetavasti.
Püüan keskenduda olulistele kooliajadele, kuid see ei õnnestu. 4 erinevat poolikut tööd on ees lahti, aga mina, neh, surfan mööda plooge ringi, selle asemel, et miskit mõistlikku kuskile faili produtseerida või siis kasvõi õpikutest 5 KT tarvis lugeda või reedeseks arvestuseks tuupida. Totaalne keskendumise häire või ma ei tea mis mul viga on.

Selline totaalne käegalööise meeleolu ning totaalpohhuism on mind tabanud. Kas see ongi jõuludebor?

Päeval tuli üks eriti kuri komm, mille põhjuseid ma asun omme vastavatest ametiasutustest uurima. Ja oj-oj, hakkab päid lenama ma kardan, sest mina enesele syyd antud kysimuses ei võta ning ei leia end eksinud olevat. Seniks jääb ka too post siit ploogist eemaldatuks koos tolle kommentaariga, kuni asjades on selgus saabunud.


Mingi hullem jõulupidude ja ma ei tea mis muu kammajja hooaeg on alanud. Oh oleks ometi kolmekuningapäev ja kogu see jõuluhuinjaa saaks juba läbi ja saaks eksameid asuda murdma ja muidu ennast surnuks tuupima. Olen teistest tänu novembrikuisele ja dets.alguse tõbine olemisele päris korralikult maha jäänud. Et see kõik tasa õppida ja õigel ajal õigel eksamil ka meeldivalt positiivseks hindeks vormistada, see saab olema üks suur ja ennastsalgav ning piire säädev ponnistus.

Huijat. Ainus hää asi nende x-mas-asjade juures on see, et "väljamaahulgused" (no ntx. Six ja Helele) on tulemas kodumaale ja siis saab neid trehvata üle pika-pika aja ja see on väga tore! Ja siis ma loodan, et on ilusat ilma ja siis saab ühe neiuga minna pilti tegema ja jalutama ja siis vaatab, mis edasi. Sest minu liblikate tiivad lasti ikka novembris päris korralikult sõelapõhjaks. Ei tea, kas neid libikaid üldse niipea lendu tõuseb...

...ojeh. Nüüd sai jälle mitu peatäit emotud. Ma söön parem oma hapuks läinud makaronisalatit edasi. tänasele päevale lisas tuli annuse tuska ka see, et sain ühelt sõbralt kõne, kes oli juhuslikult ühe meie ühise tuttavaga vesteldes ning arutelu käigus jõudnud arusaamale, et "mul vist oli millalgi hiljuti sünnipäev". No tere talv.

Kurat. Mingi korralik elektropidu võiks tulla ja asjad paika raputada. Või dethbeat'i või dark-electro oma.

Ja üldse ma ei saa aru, et kui ma kirjutan, et kogu jamale ja kohustustele vahelduseks võiks olla ka mingit mõistlikku pidu, siis ma saan kogu aig vasta päid ja jalgu, et ma tahan liiga palju fanni. Ei taha ma midagi. Ma olen juba mitu reedet kodus istund ja erinevaqid raaatuid ja konspekte lugend. Ei kategoriseeru just meeletu fannimise alla või mis?

Noblesse oblige.

Sildid:

kui on energiat ja lusti ja pisut münti, siis...

... ega muud ei olegi, kui et selle aasta viimane Tallinn Express klubis Illukas sel laupäeval, 20.12.08. Lähme kohale ja naudime head tech-house'i selle aja parimatelt eestimaistelt selecta'delt. Esimesel tunnil kõigile tasuta, peale südaööd 75/100 kohalikku valuutaühikut. Tavaline taks. Näeme seal ning oleme kõige kiuste positiivsed. Loomapidudel enam ei käi*.

---
* - selle lause seletuse kokkuvõte tuleb eelmist nädalavahetust kirjeldava posti sisse. Vt. sealt ja hiljem. Yay.

Sildid:

w. XVI, d.2

esmaspäeva ma magasin kuidagi väga müstilisel kombel maha. ilmselt on ses süüdi nädalavahetusega segi paiskunud unerežiim või miskit taolist. igatahes selle asemel et pool 9 hommikul kikusid minna pesema ja siis ilusti kooli minna läksin ma hoopis magama ja ärkasin üles - üllatus-üllatus - vastu teisipäeva kell pool 5 hommikul. und seega jutti 20 tundi. päris nutune värk, see tõi mulle nüüd ebameeldiva üllatusena kaasa veel ühe 2-lk essee kirjutamise teadusfilosoofias. jama. pluss et oleks tahtnud neis loenguis ikka ka olla ja osaleda. aint slaidi lugemine pole ikke peris see...
öäbsh. täna siis üks seminar, arstikäigud ja ühe referaqadi tqrvis intervjuu ja siis õhtul veel palju lugeda neljpäevasteks 5-ks kontrolltöödeks. sounds laik fann - juu think sõu? don't be so sure...
ja vaatasin et s/s viimane vehklemistund on pandud 29. XII täpselt samale kellajale kui mul oli plaan teatrisse minna... päris jama. nii ei saa ju üldse rallit sõita.

Sildid:

kolmapäev, detsember 10, 2008

ojojo

PRESSITEADE NR. 3

Oj oi kui perses kõik on. Suhtumine mõne õppejõu poolt on, nagu käiksime ikka lasteaias või teeksime põhikoolist poppi. Ime muna, libe tänav - oo, küll karmavõlg saab tasutud.

teisipäev, detsember 09, 2008

semestrilõpu sprint

AMETLIK PRESSITEADE NR. 2.

Tänasest hommikust algas semestrilõpu sprint.
Mis tähendab seda, et kõik muu kooliväline tuleb minimiseerida kuni 22 detsembrini sisuliselt olematuks, sest muidu on sess tuksis ja eksamitele pääsemine nässus. Kõige kriitilisem on seis ühe teatava proua aines, mille pärast ma juba ühe akadeemilise olen võtnud.

Seis on kirevalt sitt, kui lühidalt resümeerida.
Ühes vabaines on võlas 3 esseed.
Teises kohustuslikus aines on vaja teha 2 suurt KT-d, et tagada pääs eksamile, mis on 22.12.
Kolmandas kohustuslikus aines, mille loengutes ma eriti pole üldse käiagi jõudnud, on arvestus juba 19.12 ja 10 või hiljemalt 12.12 on vaja seal aines koostada ning ette kanda referaat.
Kolmandas aines on vaja järgi vastata 4 puududtud seminari, teha järgi 3 puudutud kontrolltööd ning ilmselt on vaja järgi teha ka 1 KT, mille läbi kukkusin.
Neljandas kohustuslikus aines on kogu semestri materjali hõlmav KT vaja järgi teha ning mai tea mis moel heastada puudutud seminar.
Viiendas kohustuslikus aines, mille ühessegi loengusse ma ei ole jõudnud, on vaja välja printida ning korralikult tutvuda kogu materjaliga. See lükkub ilmselt jaanuarisse.
Teises vabaaines peaks tulema ka eksam, kuid kuna selles on ka teine eksamiaeg, mis on jaanuaris ja ei kattu yhe arvestuse+ yhe eksami ajaga, siis tolle aine teen ka ilmselt jaanuaris.

Suht peetis seis. Ma arvan, et kui kõigis aines saan eksamilepäsu garanteeritud, siis võin juba end kiita ja semestri plusspoolele kanda. Ma ei tea, kuhu kurat see aeg jäi ja kust raisk need võlad kõik tekkida jõudsid. Tegelikult tean küll. Kogu november on lihtsalt aia taha läind ja oktoobri lõpust saati on kõik suht allamäge läind. Lisaks sellele ei tee haiglas käimise tõttu ning kodus haige olemise tõttu puudutud seminarid ja praksid ka asja lihtsamaks, vaid tunduvad nagu bensiiniga tule kustutamine. Ehk siis asjad lähvad aiva hullemaks.

Seega - count out most of parties.
Don't call me before x-mas.
Let me concentrate on saving my skin.

Järgmisse semestrisse ei taha küll ühegi tegemata eksamiga minna.
Lisaks sellele veel ka selline probleem, et kui ma stippi tahan hinnete eest saada, siis ükski F ehk F-ga võrdsutet eksamile mitte-lubamine ei tule kõne allagi. Raisk. Bai-bai griin kristmas vist.

The battle begins!

Sildid:

uudised usurindelt

Igavestele jahimaadele on lahkunud Vene Õigeusu Kiriku patriarh Aleksius II.
Rahu tema põrmule.
Surnutest halba ei räägita.

Sildid:

kolmapäev, detsember 03, 2008

uued reedesed SNP plaanid?


Ma veel esialgu ei tea,
kuidas kujuneb,
aga ahvatlus on olemas ja teps mitte pisike.
On's keegi minemas?

Sildid: , , ,

teisipäev, detsember 02, 2008

ball + interluudium + afterhours

ojeeh. Ballil käidud nagu naksti. Väga võimas pidu. Nii ball kui järelpidu Ugalas interluudiumiga Tiigi uulitsas. Ja ballil pildile jäid vaid Kilulinna kauboid oma isamaatütardest kaasadega. Veider... Tartu oleks nagu välja surnud või mis?
Tänud, preili Pajumgi, you are the best company to be accompanied! Tänud Sulle hea peo eest!
Väärikas ja väärt üritus oli, mis meelde jääb pikaks-pikaks ajaks.
Jätkupeol C!U!-s sai käidud suisa kaks korda ning lõpuks pidu puruks tantsitud. Nägin ühte ilusat triibulise mütsiga tüdrukut ka, aga jutu pääle es õnnestunud taga saada. Eks see maastik ole nii pisike, et küll me taga kunagi kohtume ka. Tundus, et tantsuoskusi neidisel tundus jaguvat päris korralikult. Aga kui see üldse teema on, siis on see uue aasta teema.

Hetkel "Röntgen" R2-st, kus täna on Suicidal Romance'i eri. Saates külas Dmitri. Kuulake netist üle. Väga hea saade on. Peaks suisa kassetile lindistama. Et saaks oma woolkmännis seda kuulata. Siuke mõnus lebomine horisontaalis. Lugemine. Tänane koolipäev jäi ära. Homme 8ks kooli. Probleemidega tegeleme ülehomsest.

Viva!

saundid:
Vince Clarke, Alison Moyet. Andy Bell. Depeche. Yazoo. Erasure.
L'ame Immortele - "Bitterkeit" (1999)
-- kingranc --

Sildid: ,

esmaspäev, detsember 01, 2008

forthcoming friday

eeloleval reedel on jälle mingi miljon üritust, kuigi tegelt tahaks minna maale vanaema juurde pidupäeva puhul kooli sööma hoopiski. Põhilised kiusatused peituvad aga Kilukas, kus raeplatsil toimub üks pralle ja klubis Tapper astuvad üles Nitrous & Loits. Ei teagi kohe mis nyyd teha või mida mitte. Ja laupeval on ka üks ülikonnaüritus ja siis Sin City. Et no appi appi. Ja kuidas ma selle kogu tralli keskel õppima peaks veel jõudma. La horro porro corro norro zorro... vähem alkot, rohkem inimesi! õujee.

päkapikuaed ja päkapikuaeg

öööööööööööööööööööööööööööööh.
Selle kuramuse novembriga on kõik niii kinni kiilunud kuidagi...
jama jama jama...
Aga siis täna saab nii, et täna saab balli ja homsest saab koolis nii turbovatti, et ajud ainult suitsevad. Nagu dräägreisserite kummid enne starti. Käes on hullumeelsed ajad ja hullumeelsus tababki kõiki. Lõuraider prõufailile edasi muuvimine vmt.

Oh my dog.

Vahepeal on juhtunu palju palju asju ja enamus neist ei ole positiivse iseloomuga, aga Don sellest ei heitu ja ei murdu. Jobude karavan las jääda. Haugutagu pealegi. Me move on;)

Palju muusika-alaselt harivat ja silmaringi rebestavat on juhtunud ja ja mõni uus hea asi on riiulisse sattunud, ntx toodi hällipäevaks juba ette Viikate singlitekogumiku plaat ja igast raamatuid on ka tekkind ja puha.
Ja üritusi on olnd palju, peaks vähemaks vähemaks võtma. Uneaegagi enam ei jää. Irrmus.

Õpin õpin õpin.