laupäev, detsember 20, 2008

uskumatu lugu!

ostsin ykspäev säästumarketist mingi khtlase brändi mustasõstramaitselist jääteed. hind oli mingi 8,50 + pant. sisu 1 liiter. välja nägi nagu miski kahtlane pruun orgaanikaga reostunud solvent voitkade süütevedeliku pudelis. tõepoolest - pudel nägi kujult ja disainilt välja nagu süütevedeliku või lahusti oma. ainult sisu värv erines.
täna aga suure januga julgesin talt korgi maha keerata ja maitses üllatavalt hea. esiteks ei olnud jälk, vaid pris hmaitsev, teiseks polnud mingit rõvedat keemia- ega sünteetika kõrvalmaitset, mis enamikul säästumarketi kaupadel man on.
seega sõbrad - ostke endale jõuluglögi asemel hoopis säästukast uut ja maitsvat MUSTASÕSTRA MAITSELIST JÄÄTEED!
Proosit tarbimispühad!

Sildid: , , ,

2 Comments:

Blogger r2ndrott plõksis...

proosit putsis argipäev ja türademaa Eesti!

21 detsember, 2008 12:02  
Blogger don Digimon plõksis...

See et argipäev on naise suguelundites - see on päevselge. Ent miks Maarjamaad wombatiga wõrdled? Riigi ajavad kreeni siin elavad distsipliinita madalalaubalised hedonistid... ?

Miks sa Tallinn Expressile ei tulnd? Oli päris raju andmine... BeerPlace, Illukas, Zawo, Underground, Zawo lauajalksiga itaallannade astu ja siis peale kodulaulu veel Poolest Kuuest läbi, kus olid taikonaudid Mällor ja TarMi... siis ma ei viitsind enam ja läksin 5-se ööbussiga koju ära...

Päris hea stressimaandus oli. Enne seda sai käidud veel Doris Kareva luuleõhtul, kus muusikalise poole eest kandsid hoold Jürgen Rooste blues-band ja Vainola koos Unenäopüüdjatega. Kultuur. Kõik kokku ei läind mitte 300 eek ka maksma. Valvav oli piletikulu kusjuures.

21 detsember, 2008 17:40  

Postita kommentaar

<< Home