reede, detsember 19, 2008

blogorröa

Rahvas siin nõuab muudkui poste Kurat küll, kas koolis ei ole vaja semestrilõpu viimaseid ponnistusi teha ning eksamiteks ja arvestusteks teadmisi ammutada? Ah? No hea-küll, hea küll. Ma siis rahuldan teie ihasid. Palun väga. Imetlege ja nautige silmadega. Ja selle asemel, et niisama kiibitseda, parem kommenteerige konstruktiivset.

Tegelikult on nii, et hullult bizi on olnud ja mingite jobude pärast olen pidand lisaasju ajama siin tänase jooksul nii et õhk on negatiivsest elektrist tiine.

Modisin oma blogrolli, lisasin sinna paar asja, mida olen ammu lugend, ja ei ole lihtsalt kuidagi olnd meelest upgrade'i teha. Ja siis panin paar uut muusikasaidi linki sinna. Vaadake, kas leiate üles.

Üldse on sellest blogist kuidagi kopp ees. Peaks ta mõneks ajaks vist akadeemilisele saatma. Tahaks hoopis ägedat muusikaploogi tegema hakata, sest see on asi mis on olnud ammune unistus, aga kunagi pole aega ja nii see alustamine on edasi nihkunud.

Täna ma väga ei tee midagi. Isegi õhtul õue ei lähe. Trein KLMB kirjalikku arvestust. Selle tähtaeg on täna. Vast saan valmis. Enne südaööd püüan ilmselt posti panna. Kuigi täna on BashmentBoyz ja AthensSound linnas möllamas. Ja eile oli Maailmas hea pidu (Neljapäev with Lazers) ja Tehasepidu (Eha tn. poikad Pärmiwabrikus). Kuhugi ei jõua. Midagi ei jõua. Ühtki kirjalikku tööd ka tehtud ei saa. Totaalne ruinatsioon ja resignatsioon on kuidagi saabunud.

Homme on Vainola Tartus. Genekates. Pilet 100 ukselt. Eelmyyk 75. Ja õhtul on Tallinn Express. Esimene tund kõigile tasuta, peale südaööd 75/100. Aga kardetavasti jäävad see kord mõlemad vahele, sest pühapäeval on 2 pirakat kontrolltööd vaja kirjutada ja esmaspäeval on eksam.

Kooliga on üldse suht naisisiku genitaalpiirkonnas. 2 AP-st jäin veel ilma lisaks 5-le. Ja ühele 3 AP klotsile pääsemisega on tõsiseid raskusi.

Sildid: , , , , ,