pühapäev, september 24, 2006

ploginduse allakäik

plogindus käib alla. ilmsed märgid sellest... siravad vastu kui tähed külmas sügisöös...
see avaldub selles, et teiste plogid ei ole enam nii tihedaid ja sisukaid poste sisaldavad... Kask korjas üldse oma ploogi ära. Täielik protest selle vastu! Nii ei või, see oli üks huvitavamaid plooge, mida ma jälgin.

Samas kirjutas ka viimase EE tehnikalisa HOMME, et plogindus kui indiviidide põhine meedaikanal ehk -väljand käib alla. Et tulevik on firmaploogides hoopis. Kui üldse ja sedagi...
Et eesti iti-tiiger on toppama jäänud. juba ammu. ei tahaks küll nii pessimistlikku suhtumist üle võtta ja loodame et innovatsioon siit maaja-maalt otsa ei lõppe... aga jah, endal on ka kuidagi särts kadunud siia kirjuades, ja eks see vist peegeldub ka minu ploogi sisu väärtuses ja sellest johtuvalt sellega võrdelises seoses olevas külastajate hulgas... mis näitab ilmseid langustrende... sirvisin siin just pisut külastatavuse statistikat... näitab miinusmärke. ehk asi selles et kõigil kooli juba veidi tegemist ja väljamaale läinud on esimestest koduigatsustest üle saanud ja et tööinimestel nii ehk nii kiire ja uppuvad oma poolikutesse projektidesse ja aruannetesse... oeh... mis meenutas, et peaks oma spordifüüreriarunade ära tegema, muidu hakkavad jälle mõttetud laitused tiksuma... tuleb end kokku ja käsile võtta.
hoolimata vaimu nüridusest ja tervise ikaldusest.
homne on helgem kui tänane!