pühapäev, september 24, 2006

another lost week

oeh, haiguse tõttu on sisuliselt terve see nädal flushed down olnud. põhimõtteliselt ei meeldi mulle haige olla. palavik teeb uinaseks ja nõrgaks, siis kui palaviku parakaga maha võtad, siis jälle võtab tervenemine kõvastie kauemb aiga.... krt, ikka nokk kinni, saba lahti süsteem. ja viimasest kolmest-neljast tõsisemast haigestumisest kõik on olnud koos rõveda köhaga, mis on tähendanud atsetüültsüsteiini mugimist, või isegi köhakeskuse pärssijate mugistamisega...

ise kossu mängima ei saa ka see nädal töö tõttu minna. selle eest on olnud sportlik pühapäev, telest kanti üle motokrossi Rahvuste Sõitu (NB! Esimest korda ajaloos!!!), toimusid jalkas Eesti meistriliiga mängud, kossus Eesti karikafinaalis võitis Kalev/Cramo Tartus TÜ Rock'i. Pronksile tuli uus Tartu meeskond ...., neljandaks jäi Valga Velg... sporti rohkem kui küll... Võitjad võtsid oma ja nende üle kohut ei mõisteta.

Hoolimata viletsast fiilingust sai eile (23.09.06) ikkagi SinCity'l ära käidud. Seltskond oli gruuvi ja fan, aga asja tumestas see, et välja saadetud meilikutsed kassas kehtetuks tunnistati, ja see et tasuta saab, oligi olnud ju tegelikult yks kahest määravast argumendist, kas üldse minna... nõme on CT. NÕME! Nagu et esmaspäeval vaatame, kas juhatuse pool kompenseerib kliendi petmise kuidagi. Kui mitte, siis asun mina küll CT-vastast kampaaniat vedama, et rahvast sellest petu-urkas käimisest võõrutada. No kamoon, jook miljon, pilet miljon, siis varastatakse nii garderoobist kui tagi/püksitaskust. Ja et see äkane soe õlu saada tuleb ka 20 minutit saunatemperatuuril passida mingite trendiaffide vahel... kamoon! Mis DNB maastikust saanud on? Kus kõik normaalsed vanakooli tüübid on? Eh? Nagu et... mida fakki? Mille eest ma maksan seda 125 eeku siis? Aga positiivsesse kontosse: mina ja H. saime peamehe ehk London Elektricity peatüübi Colmani autogrammid. Läks jälle enese väljaelamiseks... raisk! No aga ajab ju närvi. H-le kallipaid ilusa õhtu eest;) It was unforgettable! Oktoobris kordame;):)!

Tänase päeva põhibjljääd on ikkagi see, et eile enne kluubi minekut kogunesime staapi ja unustasin sinna oma väikse rõveda nokia. ehk siis täna otse koju mineku ja tuttu mineku asemel ootab oopis Džäkoobi mäest ülesse turnimine. Või siis läbi pizzapoe. oeh. so many choices? just gimme some signs to help to choose... oh my, oh my, oh dear, oh dear... My name is Panic Department. Aka Karasimir in Void.

Hilfe!!!