teisipäev, september 12, 2006

üksildased sügisõhtud

no hellõu, et siis mingi uudis või et sügis käes? naljatlete? ise ka ei usu? ikka pärnu ja päike ja kolmkümmend kraadi ja higised naised ja sulav jäätis ja jahutavad joogid? unustage ära, minge ostke turult purk mett, poest aga teed ja sidrunit ning üks kobe pleed või poncho.

siis minge netipoodi "MFM" - ja ostke sealt muusikat. Mõnusat rokki ja metalit. Üksildastesse sügisõhtutesse. Peletage kõledus ja draama oma elust, nautige mussi! esimesed 50 ketast koduvabariigi pinnal kohal, mõned juba loosi ka läinud. Igasugu asju, The Mars Voltast ja Coheed & Caimbrast lõpetades Prodigy ja Basement Jaxx'iga. Nautige. Kirjutage ja uudishimutsege! Või saatke sms. Kõnesid nüüd kooli ajal ma eriti kätte ei saa ja tagasi ka ei vinni eriti helistada. Eriti veel tundmatutele numbritele. Mõistate? Nüüd siis netipoodi! Vutt-vutt.

PS - uues metallhaamris palju huvitavat lugemist ja kaasas 15 looga DVD. Soovitan. Kuigi hind 5 eeki kallimaks läind võrreldes varasemaga. kuradi majanduskasv ja inflatsioon. minu palka ei tõsta ju keegi, v.a. aasta alguses, et miinimumpalga nõudega konflikti ei mindaks. bääd.

ogei, jäin jälle pikaks pajatama, vaja kooli minna luurele. Cheers & C'Ya!

PPS - kolmap muusikapidu? õhtal @ CQ? anyone? pean valves vegema... et tsekiks seda uut DVD-d ja puhuks niisama juttu mõne karastusjoogi kõrval...? helistage! kommunikeerugem! kasvõi meili teel. Kakuke (loe: msn/(skype ka siis?)) jääb alates septembrist minun jaoks nüüd kaugeks pisut.


PPPS - sügismasendus hakkab peale tulema. Peaks vist MFM-st miskit lunastama;)