esmaspäev, november 10, 2008

07.11.08 muusikaoksjon

Suure Oktoobrirevolutsiooni 91. aastapäeval aset leidnud muusikaoksjonil küll ise kohal viibida ei saanud, kuna istusin neljapäevast laupäevani haiglas kirurgiaosakonnas sees, kuid emissarid said säält ihaletud kraami kätte. Fonoteeki lisandus kokku 4 originaalplaati, mille eest summa-summaarum tuli välja käia 640 eek. Päris soodne keskmine jupihind, kui nii võtta; samas, mõni plaat osutus hilisemal läbikuulamisel ikkagi ballastiks, mis nii hää polnud kui sama kollektiivi varasemad/rohkemat lubavad reliissid, seega siis ka enam-vähem mõttetud ostud.

Ent. Jutt lühike ja informatiivne: Riiulit ehivad:
Dimmu Borgir "In Sorte Diaboli" (Nuclear Blast, 2007) Ltd Ed. CD+DVD Digibook - ÜÜBER-JESS!!
Venom "Metal Black" (Sanctuary Records Group/Castle Music, 2006) (not zõu guud äz ai thoot. kuulame mõni teine kord veel, äkki hakkab meeldima...)
Die Krupps "Paradise Now" (Rough Trade Records/Our Choice, 1997) - Yeeesh! Lapsepõlvenostalgia!
Ministry "Filth Pig" (Warner Bros, 1996) - Ballast, mis tuli Kruppsidega kaasa. No las siis olla. Ei ole minu teema. Leiba ei küsi seal riiulis seismise eest. Ilmselt kingin kellelegi kunagi ära või miskit kui riiuliruumist tõsine puudus tekkib.

See aasta ilmselt jõuluvana ei tule. Selle nännikoormaga käis juba ära. Ega siis kogu toidu- ja ravimite raha saa ka muusikasse investeerida. Korsaarlus tundub samuti majanduslanguse tingimustes ahvatlev olevat. Peaks kooliasju kukilt vähemaks veeretama, siis saaks muusikamagaziini esimese "numbri" artikleid kirjutama hakata. Esialgu stardin üksi, aga loodetavasti leian ka kaastöölisi-melomaane-muusikahuvilisi muidu...

Sildid: