kolmapäev, oktoober 22, 2008

Entwicklungs zum Hause

Ühendasin oma CD-pleieri funktsiooni täitva rüperaali muusikakeskusega, et kuulata uusi albumeid Cradel of Filthilt ja Amon Marthilt. Töötab. Ma muidugi ei tea, mis naabrid sellest arvavad, et ma kell 4 öösel orgaanilise keemia kõrvale sellist muusikat kuulan. Siiani pole keegi kurtma tulnud ja ment pole ka ukse taga käinud. Järelikult on OK ja JOKK.
Entwicklungs'it tuleb veel. Itibisnesist nii riistvara kui tarkvara poolelt.
DVD formaati tarbin endiselt minimaalselt.

mp3-ajastusse ja pläueri soetamiseni pole samuti jõudnud. Olen vanakool, kes läheb riiuli juurde, laseb käega üle plaadikarpide selgade, valib plaadi, asetab selle masinasse ja NAUDIB. Soovitan teilegi, sellel kiirel ja tormleval kiirustaval eesti ühiskonna ajastul, mille nimeks on 'tänane päev'.

Võtke õige korraks aeg maha ja mõelge, mis on elus tõeliselt oluline. Ning ega te siiamaani oma sihitu sahmimise ja tormlemisega ei ole maha maganud šanssi seda saavutada. Vot see vast oleks valus laks. Ühel päeval avastada.

Muidu on kõik bueno magnifico, välja arvatud see, et kool on kanni minememise serva pääl ja et tervis paneb näkku. Seekorfd suht tõsiselt ja rämedate seeriatena. Poogen. Elu läheb edasi ja elame edasi ja tuleme ka selle tanki alt elusana välja. Küll need kriimud ka paranevad, kui haavu õigesti ravida osata.

Eti ei saaks liiga diip, debor või emo, siis tänaseks lõpetan.

Sildid: , , ,