teisipäev, juuli 08, 2008

uudiseid

jätsin maha suitsetamise ja läksime naisega lahku.
nüüd peaks kõik justkui hästi olema, aga miskipärast ei ole.
ehk looma moodi töö rühmamine mõjub hingele ja kehale parandavalt?
peaks proovima.

Reedene The Exploited Tartu Sadamateatris jääb ilmselt ära. Teistele soovitan minna, siukese suurusjärgu tähtbände siiamaale eriti ei sattu. Nädalavahetusel lähen ilmselt eksnaisega Lätti festivalile. Lubatakse 25 lati (564 eek) eest selliseid bände nagu CradeleofFilth, Pain, The Exploited, Tyr ja Skyforger. Eesti bändidest täristab Nihilistikrypt, kes jäi HRL-s nägemata. Nafta tuleb ka siitkandist Lätti minnes odavam kui V-Vigalasse HRL-e minekuks (800) ja tulekuks (600+trahviraha sinivalgetele tillikottidele). Kui jalg selleks ajaks täiesti küljest pole mädanenud. Nimelt sai nädalavahetusel ujuma õpitud miskis tiigis ja sealt otsustas miski infetsioonipoiss uute tenniste tõttu ära hõõrutud kanna kaudu sisse pugeda. Ja tulemuseks on räige põletik. Paha-paha. Tuunime asja braunovidooniga (üks joodisalv, junõu) ja kui see homseks ei ole paremaid resultaate andud, siis tuleb valgeis kitleis doktoreid väisata ilmselt. Loodan, et neil, kes Soomes suvepäevadel chillivad, on lõbus ja vahva. Kahju, et ma ei saa seal olla. Oleksin väga tahtnud. Aga - läks nagu alati. Vist.

Magneetofonis ringlevad vanad Vennaskonna kassetid. Esimesed 6 albumit. Hinges on igatsus. Inglid on vist lahkunud ja mu muusa on vaikinud.

Sildid: , , , ,

1 Comments:

Blogger ma2le plõksis...

Näe kui tuttav mudel elu jätkamiseks sul siin on :) Võta asja nii, et hullem on veel ees... kuna laekun eestisse +/- 2.5 nädala pärast.

13 juuli, 2008 11:18  

Postita kommentaar

<< Home