neljapäev, juuli 24, 2008

ajahäda

Miks ma olen kogu aeg mingite tähtaegade ja kindlaks ajaks valmis saa pidavate asjadega kogu aeg jännis. Isegi nyyd, suvel, kui kooli pole ja tööd teen minimaalselt. Ah? Miks? Miks on ainus tegevus,mis sujub, enne kui roidunult unne vaon koshmaare kaema, sword&sorcery stiilis eeposte ja epopöade lugemine. G.R.R. Martini sai nüüd kaetud, ootame uut ehk teost "A Dance with Dragons". Seniks saab siis sukelduda Aultoni õpiku asemel hoopis Steven Eriksoni vist 9 või isegi nüüdseks juba 10-osalisse eepilisse ulmeilma.

Öäh. Sporti peaks hoopis tegema ja rohkem õues viibima. Peris kehvaks on jäänd tervis. Lisaks sellele valutab selg ka pidevalt, nii et ei saa ei lebada ega istuda. Aina persestu kuskil kägaras mingi tumba või tugitooli otsas, et natukee ollagi annaks. Kas tõesti fakin kosmodiski aeg on juba käes või?

A pmst muud ei olegi häda, et aega ei oska planeerida ja raha ka ei ole ja tervis paneb näkku. Vaadame seda Folgi asja. Iga päevaga kisub aiva kahtlasemaks. Pole isegi öömaja ette näidata see aasta, transpordist rääkimata. Aga noh, eks vaatame. agu lätakatel - mõeldud, mõeldud. Samas peaks olema kodus asjalik, mitte jälle tervet nädalavahetust kultuuri nautimise nime all tühja trippima ja maha jooma. Joomine on üldse paha. Vähendage seda. Suitsetamine on veel hullem, see jätke üldse maha.

Saund: Suicidal Romance ja vana Vennaskond vaheldumisi. Õujee!
("Poisoned Kiss" - almost better than sex and/or death!!!)


PS - Tundub, et suvisesse ja väljasurnud linna on mingil müstilisel moel siginenud elu. Linnas käib siuke möll, et hoia ja keela. Kas käid oma silmaga kaemas või kuulad, mis perast teistel rääki um - no tule taivas appi, ütleks mõed liba-voorused selliste seikluste pääle. Õujee-õujee. Kas ka teil tuli juba kananahk ihule? Brrr... saatus - teadmata;

Sildid: , ,