kolmapäev, märts 28, 2007

tasuta lõunad?

Et trasuta lõunaid pole olemas, siis selle kohta tuli juba uudis, et suured siseriiklikud bussihiiud Sebe ja Taisto, vanad koorijad nagu nad on, protestivad uue algatuse vastu nimega Tudengibuss, mis veab esiotsa tasuta rtudengeid liinil Tartu-Tallinn ja Tallinn-Tartu. Ja nagu nöökamisena mõjub selle taustal see, et peale tudengite algatuse kohtusse kaeamist veeretati täis ja tudengi soodushindu veel ülese poole. Et siis arvestage, et soodsaim tudengiots "valge inimese" kombel läppund ahve täis bussis maksab nüüd 100 EEK, kui aga (üli)õpilaspileti maha unustasid suure rutuga, siis suisa 125 EEK. Kus on õiglus? Ja siis veel konkurentsiamet mögiseb midagi teemal, et tasuta teenuse näol on tegemist turusolkimisega. Pähh! Muud pole öelda, tõesti. Hinge ahjab täis.

Sildid:

1 Comments:

Blogger lontu lõvikutsu plõksis...

Eksid - jätkuvalt on Taisto täis pilet 90,ühel firmal isegi 80, sooduspiletid alates 65 kroonist, kuigi jah - kui Sebe algul tõstis sooduse saja peale novembris, siis lasi ta selle varsti viis hädist krooni alla 95 peale.

Mehed - rong on ainuke tarbimist väärt sõiduvahend! 125 kr esimene klass (soodust pole), bussist kaks korda mugavam teine klass midagi 85 v 90 ringis ja soodusega 65 vabariigi nominaalkupüüri! Kuuekesi sõites saavad tudengid ehk jätkuvalt ka grupipileti umbes 55 raha eest per nina.

Tõstke rongide arvu liinil! Mõni kolme vaguniga koosseis päevasel ajal edasi-tagasi loksuma, et oleks parem valik!

28 märts, 2007 22:27  

Postita kommentaar

<< Home