teisipäev, märts 20, 2007

uut raamaturiiulis...

Tundub, et V. Hugo "Jumalaema kirikuga Pariisis" on kööga. Need läksid laupäeval nagu soojad sepikud pagari kondiitriletilt. Lõuna paiku polnud neid enam kuskil saada. Et siis täiega tüng. Ja 250 eest kirjastusest takkajärgi ostmine ei tundu just ka kõige nutikama lahenusena. Ilmselt läheb poest igal laupäeval hankimisega samuti keerukaks. Peaks kaaluma vist lehe tellimist ikkagi. Siis on kindel garant olemamas, et ei tule jälle ikaldusega leppida. Vaagime seda asja.

Aga uued raamatud mu raamaturiiulis on Kivirähu "Mees kes oskas ussisõnu" ja "Rehepapi" reprint ning ajaloo alalt Anna Võrubova (ehk siis Nikolai II abikaasa õuedaami) mälestused. Lisaks sellele loen uuesti või olen lugemislauale valmis ootama kuhjanud Juha Vuorineni Joomahullu-triloogiat ja taas on välja kaevatud Neil Stephensoni "Lumevaring" ja Irvin Welsh'i "Porno" (veel ootel). Täitsa raamatukevad. Ainult et lugemiseks võiks aega rohkem olla.

Telekas on väga tüütu vidin, mis võtab ka väga palju tarvilikku aega ära. Nüüd on pähapäevaõhtusse uus ahvatlus tekitatud "Meistri ja Margarita" teleseriaali näol lisaks "Ärapanijale". Samas tavapäeval kipub ikka õhtusele mängufilmile nii "Alias" kui ka mõttetud Kanal 2 sarjad otsa tiksuma, päris võigas on sellises režiimis kulgeda. Tuleb ikka rohkem lugemisele ning asjalikele asjadele keskenduda kui niisama tühja panna ehk siis tele-vusserit jõllitada. No mis ma ikka neid mäkk-gaivereid, tšakknorriseid ja õnnetult abielus olevaid Fluffy'sid vaata. Päevasel ajal aga muud kui krimi- ja detektiivisarju ei käiata. Ainus vaatamisväärne asi on ehk uudised ja mõningad filmid... eeh. Ja ikkagi võiks olla rohkem aega, et lugeda.

Sildid: ,