neljapäev, märts 15, 2007

millest on tehtud maasikad?

Kalevi kompanii valge shokolaadi sisse peitu pugenud maasikatükid on üllatuslikult tehtud hoopis järgneva loetelu komponentidest. Hirmuäratava kas pole? Tasub ikka vahete-vahel vaevelda paranoia kütkeis ning lugeda ka pisikeses kirjas tekste kaubaartiklite tagakülgedelt. Palju õnne herr Kuriteos Kahtlustatav Kruuda.

Et siis loe ja imesta, mis kõik 8% hulka ei mahu:
- maasikas,
- maasikamahl,
- kirsimahl,
- õunapüree,
- õun,
- sahharoos,
- fruktoosisiirup,
- laktoos,
- želeeriv aine (pektiin),
- taimne rasv,
- happesuse regulaator (sidrunhape),
- lõhna- ja maitseaine.

Vot siis. Imeline toiduainetööstuse maailm.
Ja küpsisepuru selles tahvlis aint 10 protsenti. Halleluuja!

Sildid: