kolmapäev, august 02, 2006

üks hull mõte ajab teist taga

Tekkis idee. Erinevaid meediaid miksimises vaadeldes. Et miks mitte riliissida mu bloog kunagist paberkandjal. Peale vbla pisukest toimetamist ja pisivigade yle vuntsimist?

Kui päevalehed omavad nii print ju onlainversiooni, siis miks mitte ei võiks blogosfääri kuuluv killuke mõtte väljaendustest netti (kuid mitte saidi, vaid ikka rohkem päeviku või äkšõn-bloogi vormis) endale mingil hetkel ja piisava sihtgrupi olemasolul print-versiooni tekitada. Kas siis extended-versioonina või siis kust lyhemaks lõigatud ja editeeritud pärlite kogumikuna... Mõte on intrigeeriv, kuid vajab veel seedimist.

Päris esseedekogumikuna seda võtta ei saaks... ilmselt pole (ilu)kirjanduslik tasegi (veel?) piisav. No vaadakie kasvõi seda kahekordset sulu kasutust eelmises lauses:P Ja ei ole mingis kindlamas teemas nagu on seda näiteks Priit Hõbemäe või Urmas kaju bloogid, kus ilmub harva, aga hästi. On oma nišš, kuhu need mehed kirjutavad. Minu oma on selline /vasakparteilase/ ja äkšõn-bloogi hübriid. Samuti ei suuda ma korrektselt valida ühte õigekirjastiili, kogu aeg n puder ja kapsad. Vaja tööd teha ja tuunida. Tundub, et see idee on esialgu veel liiga TOORES.