kolmapäev, august 02, 2006

286 versus 2.8.06

Teine august Anno Digimoni 2006. Kõlab nagu pentiumidele eelnenud arvutipõlvkonna ime 286. Eks see numbritest symbolismi ja systeemika otsimine ole yks tänamatu töö. Täpselt nagu ennustaminegi. Aga vahepeal on ikka tore aimata aja sees sõnu ja seoseid, isegi kui vahel tähendab see millelegi millegi tahtlikku kylgepookimist või teadlikult millegi ylespaisutamist/ylespuhumist / suuremana näida lasta tahtmist.

otsapidi siis viide it-maailma, ehk siis selle kaudu uutele tehnoloogiatele ja uuele elule. ei tea kui mitmes kord juba. peaks vist neid "maailma asju" veelgi rahulikumalt võtma kui seni võetud. vist. vist pole see ikka päris hea mõte.

* * * * *

prantsuskeelne minimal elektroonika ruulib. juba teist tundi. nagu kraftwerki "lse mannequins' ", aga nagu ei ole ka, kuidagi värskema saundiga. mp3-arhiivi sygavustest välja kaevatud ja tolm päält puhutud. 2004 aasta tirimiste tagajärjed.


* * * * *

Ees on ootamas järjekordne suurepärane päev. Vaatame siis yheskoos, aga siiski samas igayks läbi oma silmade, mis ta endaga meile siis kaasa toob.