esmaspäev, juuli 31, 2006

uued orikad fonoteegis

hmm. kas teine renesanss raskema muusika suunas?

Vaadates, mis on originaalplaatidest AD2006 jooksul riiulisse tekkinud, siis tundub vägisi kohe selline mulje tekkivat...

Kulo - "Onarhia 1990-2005" [Kaljukotkas] - 16 lugu sisaldav bestof kunagisest glamuur-punk-bändist Kulo. No pole isegi plaadi reliissimise aastat plaadil ära toodud. Mage värk, voldik ka eriti informatiivne pole, selle asemel et bändi ajaloost paar rida kirja panna, selle asemel on terve lehekülg mingite targutavate kriitik-kommentaatorite teksti täis topitud. Ehh. Tuleks ikka kojamehe ehnda käest küsuida, mismoodi siis kõik oli. enn kui teine otsad annab oma igavest mässu jätkates.. Sitt plaat, umbes 4 kuulatavat lugu, odav oli ka, vist mingi 99 eek. Ma ei imesta, sesst 259 eek eest keegi siukest paska endale ostma ka ei hakkaks ju.. Ma ei tea, mul oli Kulost kuidagi parem ja ilusam mälestus. Sorry, düüdid. Ise olete süüdi, et saasta rilisissiga lagedale tulite. Tarbija on tänapäeval teadlikum kui vanal NL-i- ja vinüüli-ajastul.
Fear Factory - "Demanufacture" (2-CD Special Ed.) [Roadrunner records, 2005] - sisaldab 1995. aasta albumit "Demanufacture" (11 lugu) + nüüd siis 6 boonuslugu ka juures, milledest ühte pole enne seda CD-üllitist (Roadrunner 25-jubilee special sarjas muuseas!!!) kunagi ilmutet. Teine ketas on Meeste endi poolt ära remixitud Album Demanufacture. Sest siis kui 1995 "Demanufacture" välja tuli, siis Fear Factory poisid ise polnud tulemusega rahul ning sulgusid taas stuudiouste taha, et plaadil olev materjal üle käia. Tulemuseks oli 1997. aastal ilmunud album "REmanufacture", alapealkirjaga Cloning Technology. Osa lugusid oli uue kuue saanud, osad olid välja visatud, osa uusi lugusid oli juurde ppandud. Tulemuseks 12 lugu sisaldav meistriteos. Nüüd sellele kettale lisatud veel 4 boonuslugu ka. Seega kahe ketta peale kokku 33 ajatut meistriteost.
Cypress Hill
Roni Size & Reprazent
Tharapitha

Sildid: