teisipäev, august 01, 2006

vaimutoit

lisaks tasakaalustatud ja tervislikule menyyle, mis sisaldaks piisavas koguses vitamiine ja mineraalaineid ning kiudained, vajab iga inimene ka vaimutoitu. mõni rohkem, mõni vähem. mul on ilmselt kultuurielamuste vaene dieet olnud talihooajal, seega annab see kõvasti tunda. eriti kompensatsioonimehhanismide yritustes... mis siin ikka vadrata. kõik ei jõua nautida (loe: tarbida) - hakkab rahakotile. suve lõpuks löön kokku ideaaleelarve nende yrituste kohta, kus oleks tahtnud osaleda. pakun et summa tuleks viiekohaline. ja siis kõrvutan seda sellega, mis tegelikult ära vaadatud-kuulatud-nähtud sai.

tänane dessert koosneb siis kahest komponendist: 45% Singer Vingerit ja 55% Ultima Thulet. Laiali laotada ilusti Tartu Laululavale, garneeringuks panna mõnus jahe suveõhtu. Võib lisada maitse järgi erinevaid transpordimeetmeid koju - buss, marsa, takso, kondiaur... Bon apetit!

2 Comments:

Blogger lalione plõksis...

Õnnelikud olete.
Teie seal Tartus.

01 august, 2006 16:20  
Blogger don Digimon plõksis...

Tallinn pole ju kaugel. Eriti juhilubade ja auto olemasolul. Peab olema vaid tahtmist ja viitsimist. That's all. Pole siin miskit mõtet ohata ja ihaleda - tuleb elult võtta, mis võtta on!

02 august, 2006 10:22  

Postita kommentaar

<< Home