kolmapäev, juuli 26, 2006

Noortepäev 2006 Tartus!

Just nii, 12. augustil korraldab ENL juba 4. aastat järjest Rahvusvahelise noortepäeva tähistamist! Ja sedapuhku D. D. hometown Tartus! Jeesh! Superb. Tulge kõik kohale ja kaema! Päev täis actionit ja erinevaid noorteorganisatsioone + meeletus koguses meelelahutust, võistlusi ja bände.

Algus avamisega kell 12 ja lõpp kell 20.30. Tartu Raekoja plats! Aftekas Illusioonis. Noortepäevalised saavad sisse 50%-lise alega (selle garanteerib flaier), samuti saab sõita Tallinnast hommikul 6.12 erirongiga Tartusse ja õhtul tagasi xx.xx eriti soodsa raha eest. Selle garanteerib samuti noortepäeva flaier. Ühesõnaga - otsige neid flaiereid oma kodukohtadest-linnadest. Kui ei leia, siis kurtke Korraldusmeeksonnale või ENL juhatusele. Me oleme olemas selleks, et teid teenida!

Päeva jooksul astuvad üles sellised muusikalised kollektiivid nagu Agent M, Elav Legend, Miau, Murel, Sonic, Honey Power ning - ülla-ülla! - A-Rühm.

Samuti saab näha kuidas haridust ning täädust edendav misisteerium võtab noortühenduste ühendtiimi vastu mõõtu jalkas. Stay tuned! And see you there.

Konkureerivad üritused samaj ajal:
a) Melli sünnipäev Võrtsu ääres
b) ühemehe esimene pulmaastapäev (me got the invitation!)