esmaspäev, august 13, 2007

NP 2007

Tänavune Noortepäev algas sissemagamisega nagu kõik legendaarsed üritused ja seiklused ikka.

Tänavu toimus üritus Tallinnas. Kell 11.30 kick-off sõprusmängus noored vs. ametnikud. A.LeCoq arenad harjutusväljakul. Mis oli peaaegu sama suur kui täisväljak. mängiti 11 meest ja 2 x 25 minutit. Esmakordselt 5 aasta jooksul tuli tunnistada ametnike ülekaalu - noored kaotasid seisuga 0:1. 22' realiseerid penalti meie praegune haridusminister ja FC Toompea ridades palliv Tõnis Lukas. See jäigi kohtumise ainsaks väravaks. Kuigi shansse oli teisigi, ja seda mõlemal poolel. Noorte kogunemine oli vilets. Kokku saadigi täpselt 11 meest. Ja kui poleks olnud "türsipoisse", siis oleks jänn majas olnd. Aga õnneks tõime kastanid tulest välja ja saime meeskonna kokku. Teisel poolajal pühendasime rohkem rõhku keskvälja kontrollimisele ja see tõi ka edu. Kohati saavutasime päris jõulise pressinge, ent väravani ei jõudnud. Võib öelda, et võitlesime vapralt ning võrdses mängus vääris seekord HTM esindus võitu. Butsad jalga ja järgmise aastani! Ühtlasi tuleb ära mainida ka asjaolu, et esimest korda 5 aasta jooksul sai näha vigastust kus verd lendas - tähtmängija Jyrkini pea sai õhuvõitluses hoobi ning pärast seda käisime me seda PERH-is kokku õmblemas. Ei ole midagi öelda - väga seksikas sonks oli talle pähe tuunitud...

Edasi käisime söömas lõunat Wiru Keskuse söögipoolisepaigas nimega Wunderbar, siis juba sujuvalt vabaõhu kontserte kuulama, mis kestsid kella 21-ni. Edasi suundusime öölokaalidess UpUp ja DejaVu. Mis seals ikka - taksoga seiklused kuskile Akadeemia tee ühikateni ja siis läbi Mustamäe (vist) tagasi linna, sest host oli oma võtmed osanud ära kaotada, nii et öö vastu esmaspäeva tuli veeta taaskord juba ammu tuttavaks saanud sinisel diivanil kontoris. Sedapuhku oli küll natuke viletsam see, et see ei olnud mitte "oma toas", vaid tästetud klaasboksi. NAtike naljakas, et sisse marssis palju rahvast, kes mind ei tunne ja siis imestasid et kesse küll diivanil magab. Kella poole kaheks oli kära ja töömelu kontoris juba nii suureks paisunud, et magada polnud enam silmatäitki võimalik. Eks siis tuligi üles tõusta ja asjalikuks hakata. Meilid, blogid ja uudised loetud, siis ongi end aeg nüüd asuda varsti rongi pääle transporteerima, sest esmaspäevaõhtune võrratu võrkpall ootab meid Tartu rannas!

Tahtsin mainida, et kahju, et tyrsi rahvast nõnna vähe esindet oli. Samas mul endal oli nagu super yritus, kus sai suheldud vanakooli veteranide enlikatega. Tänud Jyrkinile, Konksule, Nintendole, Tindile ja Priidule, et kohale tulite! Meite mehi oli 11-st 6. Üle poole! Kahju, et paljud inimesed toredast asjast ilma jäid. Uus võimalus suurepärast suvepäeva nautida 12. augustil 2008, siis aga juba mingis teises Eesti linnas.

Sildid: , ,