kolmapäev, august 08, 2007

v6rkpall on v6rratu

Võrkpallist on saanud suisa egomaniakaalne ja masohistlik meelelahutus. Ametlikku trenni on esmaspäev, teisipäev, neljapäev ja reede kella 19-st 22-ni, vahel ka nädalavahetustel boonuseks päälekauba. Kuningas jalka on ühe kolmapäevase trenniga suisa vaeslapse osas. Oeeh. Ja mis seal ikka... kuigi Drusba Cup (kümnevõistlus) jääb see sügis ära siis spordijoobest tabatud olek on ikka fantastiline küll. Kui see ainult nii masendavalt väsitavalt ei mõjuks. Aga pole hullu. Valu on mööduv nähtus. Isegi lihasvalu, rääkimata siis südamevalust.

Eilne linna peal kruiisimine peale trenni kujunes aga ootamatult filmiööks, mille jooksul sai ära vaadatud Die Hard 4, Cars ja The Simpsoms Movie. Kõik omamoodi mõnusad filmid. Nati naiivsed, ent mis sest. Ja kinorahh sai ka kokkuhoitud. Ei mingit 120 eeku ühe seansi eest nagu Nintendo Loll-linna kinopileti hindade üle kurtis. Internet ja sõbrad on ikka imelised asjad. Seniks kuni sügis saabub olen filmi-, muusika- ja spordilainel.

Selle meeletu spordisuve lõpetab 12. augustil vutikohtumine Haridusmini vastu Tallinnas A.LeCoq Arenal (no olgu-olgu, siiski harjutusväljakul) ning augusti lõpus toimuv suur võrguturniir erinevate organisatsioonide vahel, kes suvi läbi treeningul on käinud. Siis algab sise- ehk saalihooaeg kossupalli patsutades.

Rannaliival näeme, raisk! Liiv tuiskama!
Tulge ka kohale ja asuge oma nõrkasid keresid tuunima.

Sildid: , ,