kolmapäev, august 09, 2006

MFM ettevalmistused

tegeleme muusikaklubi plaadipoe sekstsiooni püstipanekuga. jääge kuuldele.
augustimasendus.
täna arvasin, et on teispäev, aga alles õhtul tuli tegelikult välja et on kolmapäev.
dammit. osade asjadega olen ikka alles jännis veel.
aga kõik sujub. kild killu haaval ja loomulikult 2 kuni 10 kuni 1000 korda aeglasemalt kuis süda sooviks ja tähtajad tahaks (no need juba karjuvad kukil!). Oi jah. Kes see jobu oli, kes ütles et öppäevas peab 24 tundi olema? Üle kurgi ja kartsa vee ja leiva peale see jorss! 30 oleks miinimum. 36 oleks enam-vähem OK, siis saaks tehtud selle mis TULEB TEHA ja selle MIDA TAHAKS TEHA.
Jeebus ja Jeemen. [cczcov]
pole positiivsemat tjuuni, kui hetke traustasaund -
Krust & DJ Die present "Circus"
nende kahasse tehtud kauamängivalt.


Edit: 10.08.06: Plaadiriiul "Music 4 Masses" püsti pandud. Esimesed 41 plaati ka sisse toksitud. Kokku saab neid tulema mingi 300+. Tseki Lingirullist (plogi parempoolne veerg) Tinxu & EJ muusikaklubi lingi tagant või siis siit. ehitustöö jätkub. Uudised nii blogosfääris kui ka Kakukeses ja meililistides. Valmistuge! - Vaimustuge. Valige. Säästke.

Edit: 16.08.06: Nimestikud tulevad aegamisi. niipea kui laekub, lükkan üles ka kohe. Esialgu vormistage oma soovid postituse kommentaarina. Põhimõttel "kes ees, see mees". Ega's muud kui et hetkel üleval 67 erinevat asja. Lisandub pidevalt.

Edit: 20.08.06: Millaski oktoobrist lisandub MFM "plaadiriiulisse" ka kategooriad "ostan", "vahetan" ja "eesti-eri"; võibolla üht-teist veel. Aga see on üllatus;)

1 Comments:

Anonymous Anonüümne plõksis...

Najaa, kui ööpäevas oleks rohkem tunde, siis veereks aeg veel kiiremini ja ikka jääks enamik asju tegemata :S Seega, olgem rahul sellega, mis on, ja keskendugem vastikutele asjadele, sest et pahatihti võib just neist enim kasu olla.

10 august, 2006 17:41  

Postita kommentaar

<< Home