reede, august 04, 2006

augusti esimene nädal

votsin nõuks natuke oma tööajast pühendad plogiputitamisele. märgatavalt on täienenud lingikogu. kuidagi peaks seda veelgi liigendama ja sorteerima et hõlbustada selles orienteerumist.

panin esimese kopitud koodijupiga asja üles. see sisaldas eneses ka pilti, nii et cheat'ides võiks isegi öelda, et 2-in-1. kuigi piltide ülespanek tuleks selgeks saada. sest Flickr'isse ju mahub aint 20 meksi kuus. ja see on miski 10... 12 pilti ainult. By the way - kui te ei teadnud, siis Flickr on koht kuhu saab tasuta pilte panna ja see on Yahoo oma. Nagu eeem... eBay Google'i oma... vist oli niipidi?

Ees seisab veel igasugu asju. põhiline on valmis saada jalka MM-i mõned postid ja KSO-reisi ning SDMF-i reisi följetonid. oeh, nii palju oleks teha....

* * * * *

aga tegelikult peale suurema tööpäeva lõppu siin teeks teile väikse statistika. Mitte tegevusaasta kohta, vaid augustikuu kohta... siin kirjas selle kuu 4 esimese päeva statistikat, mille produtseerib mu uus kaunter....

Kokku 105 hit'i 54 külastajalt,

Külastused riigiti (niipalju kui robot suutis Ip-de järgi selekteerida): EST:21 FIN:3 USA:2 UK:2 GER:1; ilmselt on ikkagi hea, et ma eesti keeles oma bloogi pean. Ilmselt lisandub riikide nimistusse sügisest ka Hispaania ja Itaalia;) Tervitused teile kallitele, kes te sinna kaugele maale eksiili kaote. Pidage vastu ja peame sidet! Kodumaal toimuvaga hoian teid jõudumööde kursis. Suhteliselt rahvusvaheline värk. aga mis seal imestada - tänapäeval on maailm valla, ole ainult ise mees ja leia need õiged uksed ülesse!

Otsimootori jägi päringutega on sattutud Guuglist 12 korda ja AltaVistast 1. Popimad märksõnad on olnud 'klubi maasikas' ja '(kuningas) ubu'. Tullakse ka mõnede kaas(a)mõtlejate blogide kaudu. Otselinkidena ja ref'idena.

Kõige popim veebilehitseja (aka brauser) on ülekaalukalt MS IE 6 (30), järgneb soliidse vahemaaga hõbedat hoidev Firefox (15), pronksi pärast heitlevad neegersuusatajad Firefox 1.0, Opera 9.x ja Netscape Navigator 7.x (2). ilmselged punased laternad on ajaloohõlma taanduvad MS IE 5, Opera 8.x ja tulevikutäht MS IE 7 (1).

Op. süsteemidega on asi veel rohkem uppis: Win XP (42) pikalt ees, siis üllatuslikult Win 2000 (6), edasi luuserid Win 98 (3), Linux (2) ja Mackintosh (1).