neljapäev, august 03, 2006

TAIKONAUTIKA 2!!!

Nii, amiigod ja piigad. Mainin eelteatena ära, et 13. august on Taikonautika kui nähtuse 2. sünnipäev. Kindlasti toimub sel puhul midagi. Pöörduge huvi korral tagasi siia posti juurde või selle posti kommentaaridesse. Sinna ilmub täpne inf niipea kui mingi kontseptsioon on välja töötatud. Kuna on pühapäevane päev siis ennast päris Koomalasse pole plaani tuunida, kuid korraks Purjust sõidame ikka läbi. Ajuründlemine meeskonna poolt toimub igatahes. Aga võibolla sööme noortele vanainimestele kohaselt vaid tüki torti ja tõstame vahuveiniga pokaali ja ajame pidu juba õhtal 8 paiku laiali, et 9-ks kodus AK-d vaatamas olla. Ei tea veel. Nagu öeldud - jälgige reklaami!

Mainin ühtlasi ka juba siis ära, et heal pojal Meelisel on ühtlasi sellel päeval 24. hällipäev. Palju õnne ette ja taha ja samal päeval kaa! Pikka iga! Lõvid on uhked! Ühineme laulukooriks, et laulda sulle üks pisike "Gradesko"!!!

Ja Hillaril on abiellu heitmisest möödas täpselt 1 aasta ja 1 päev. Samuti palju õnne! Palju päikselisi päevi ja vähem äiksepilvi!