laupäev, juuli 22, 2006

zy/clone III (189.)

Tsüklon jätkub. Aga tsüklon saab varsti otsa, sest patarei on tühi ja ega vaim ka ei kipu enam kaasa tulema ja ei suuda eriti uusi elamusi enam ammutada. Tuleks senitarbitu enne läbi seedida. Tsüklomonluseni pole palju maad. Siiski tuleb nentida, et iga päev järjest 12-tunniseid vahetusi tehes ei jää enam taikonautikale sellist võhma nagu ennist jäi, ehk siis kevadhooaja teises pooles, kuid suveaeg juba kord on selline, mis täidet sadade ja tuhandete erinevate üritustega. Ja ikka paratamatult tahad neis osaleda. Eks siis minagi olen nüüd neljapäeval ja reedel puhkpillifestivali, suisa 2. ja rahvusvahelist, külastanud. Eile tõmbasin siiski joone alla varem - 22:05 bussiga koju, neljapäeval venis tänu heale, ent hilja linna laekunud seltskonnale, suisa (no Töll-linna mõttes) poolede öösse ehk istutasin end 00.05 väljuvasse marsasse et koju patja-tekki nautlema kimada. Siiski pole miskit öelda. Pasuna poisid-tüdrikud oskavad oma ala küll. Ja kui neile veel natuke tuunitud "kütust" sisse valaks, küll nad siis ka torud sirgeks puhuks. Kappeli osalus illmestas neljapäevaõhtut Ristiisa terrassil ning oli teda näha liikumas eilegi.

What brings people together? Music! Absolutely, music!

3 Comments:

Anonymous Anonüümne plõksis...

Müziik on oluline, kahtlemata. Viimase aasta jooksul olen raamatulugemisele eelistanud tympsu/rokenrolli vms. kuulata. Vahel on kasu ka...
Aga mis puutub nn. Töll-linna, siis juuli "Keeles ja Kirjanduses" on selle kohta uusi ja huvitavaid seisukohti väljendav artikkel. Haarasin pääst kinni, sest et oleksin ise võinud midagi säärast valmis treida. Yks vana kirjutab nimelt al-Idrisi qlwry, qlwnyst ja jõuab järeldusele, et see ikkagi tähendab Tallinna. Ja Tallinn on selle versiooni järgi lihtsalt Tali-linn või Talvelinn, mitte mingi fucking Tallelinn või Taanilinn või Linda Nisa. Versiooni toetab ka Henriku kroonika: eestlased olla endi linnust kasutanud vaid talvel, suveks pagenud nad maale põllule (oli vist nii?).

22 juuli, 2006 12:03  
Anonymous Anonüümne plõksis...

Selline kysimus ka, et kas "vegedki" praegu tööl? Oleme kaks suvist vegejat sel juhul :P

22 juuli, 2006 12:05  
Blogger don Digimon plõksis...

Vegen jah. 12 päevas. Täiesti mõttetu. Oleks siis, et vegeks öösel - saaks päeval midagi asjalikku teha... aga ei. Raisk. Ja õhtuks oled nii laip, et marsid linna, teed kaks siirdit ja vurad bussiga koju ja kukud kotila potsti pikali ja omiku on ikka siuke piin silmaluuke lahti lükata...

Kus on suvi? kus on see müstiline puhkus ja enrgiakogumine? minu meelest on suvi kõige tapvam aeg. Lisaks leitsakule ja mittemidagijõudmisele ka vaimu nüristav ja nõme töö.

Ainus boonus on see, et täna nuiasin 10 minti ülemust et ta sanga annaks. No nüüd saab siis vähemalt R2 kuulata ja vbla ka miskid diskid-MC-d apastraati toppida, et oma kuulmekäike enesele meeldivate helinditega hellitada.

Peaks vist ikka tegema mingi kollektiivbloogi eluimebvilinal.ee või miskit säärast.

22 juuli, 2006 12:11  

Postita kommentaar

<< Home