neljapäev, detsember 29, 2005

week 52 - tööl & pidus

esmaspäev, 26.12.05 - tööl
tööl. viimane jõulupäev. hea vaikne ja rahulik. mitte ühtegi inimest. unistuste värk. külge maha eriti ei keeranud ka.

teisipäev, 27.12.05 - tööl
tööl.
esimene tööpäev pärast pühi. tegelikult kahju. seda sagimist ja rahvamasse küll. aga samas hea - sai enda vajalikke asju ka veel vana aasta sees telefoni teel aetud ja paljud kohtumised kokku lepitud. asjad hakkavad vaikselt hoogu koguma. praegune faas: mootori käivitamine ja soojendamine.
vägisi kipub peale 9 tundi uni silma tükkima. ka ohtralt tee joomist ei aita.

kolmapäev, 28.12.05 - tööl & filmiõhtu
tööl. viimane päev. lõpuks minema.
läksin korpi filmi vaatama ja lindistama. aga nagu ikka - tahtsid parimat - välja tuli ikaldus: pärast viimast reklaamide väljalõikamist ununes record nupule vajutada. damn! ja see on kümme aastat vana film, seda ei saa ka kuskilt laenutustest. saati siis kuskilt piradeerides eestikeelsete subtiitritega.

neljapäev, 29.12.05 - transa ja muud ripakil asjad
käisin diivaneid viskamas. tellisin korpi õlle ära. peaks veel pangast uue pangakaardi ära tooma ja DVD-toorikud ära viima, et head metal muusikat saada:) aga ei viitsi praegu linna minna. Raadio 2-st tuleb hoopis ansambli Agent M-i live. kõrht valutab ja paha on olla. irdumine jõulumenüüst - piparkook & mandariin - läheb ikka valulikult. nagu narkosõltuvusest loobumine või midagi taolist - ärajäämanähud nagu õpikus.

reede 30.12.05 - transa ja peod
päev sisaldab põllu peal (TÜRS-i ruumis) käimist teises linna otsas, diivanite viskamist ja õlletassimist.
Siis preilidele bussi vastu minemist, koju kiirelt dushi alla ja siis sipsti õhtus(te)le ürituse(te)le... aga siin ongi konks:
Kati sünnipäevale kutse kesklinnas algusega kell 19
Pauliine sünnipäevale kutse sisuliselt kõrvalmajas, samuti algusega kell 19
korbis Tartu konvendi taasastutamise 17. aastapäeva koosviibimine ja teate-ise-küll-mis-lepingu** allkirjastamise tähistamine. Ametlik algus kell 20, sellele eelneb veel ettekanne Tartu ajaloost - seega tasuks ka kohal olla kell 19... ja CT-s on Bashment.
Oo... miks küll kõik korraga toimub???
Mida valida???

laupäev, 31.12.05
vana-aasta õhtu - igavene dilemma, trilemma, kvadro-paanika - mida teha? kuhu minna? kellele ei öelda? tegelikult tahaks hoopis istuda mõnusasti kamina ees ja shampust ja kangeid likööre manustada... aga ei. ilmselt ei tule sellest midagi välja. mida rohkem planeerid, seda tõenäolisem on ikaldumine. Seega tänavu vabakava. Täiesti süümepiinadevabalt. Siis pole pärast põdemist, et jälle kõik nihu läks. Peamine on säilitada hea tuju, piisav sularaha hulk ja vältida haigestumist!

Muuseas - kõigis Tartu kõrtsides peale "Illegaardi" on vana-aasta õhtul vaja pelgalt sissepääsu eest lunastada pilet vahemikus 50 - 125 EEK. Nooblimates kohtades-klubides sissepääs koos shampuse ja snäkiga juba astronoomilistes suurusjärkudes... vähemalt pankrotiveerel töölisnoore jaoks.

Ja ma parem ei hakka mitte mainimagi, et tegelikult ihkaks hing hoopis olla Tallinnas, Von Krahlis, kus on selline superkontsert, kus tuld annavad No-Big-Silence, Pedigree ja Metstöll ning mängitakse plaadi pealt kah mõnusat rokki. Aga alati ei saa ju seda mida tahad. Paraku. Ja mina ei saa peaaegu kunagi, mis ma tahan... jon-jonn. Nutt ja hala. Mis seal ikka. Olen rahul selle piskuga, mis olemas on.

pühapäev, 01.01.06
... ja seitsemendal päeval jumal puhkas...

3 Comments:

Blogger kidari plõksis...

vähemalt ei veeta sind Põlvamaa syngetsesse laantesse aastavahetuseks. ehh. ma juba enam ei tea vabandusi, mida tuua, et sinna mitte minna. samas, see oleks esimene aastavahetus metsas. sygavas pimedas laanes. lähim linn on vist Räpina ... ja seegi jääb krt teab kuhu suunda.

29 detsember, 2005 18:57  
Blogger don Digimon plõksis...

no oli seal siis tegelikult ka nii hull kui ettekujutus oli? või sujus sulnimalt kui eeldada võis?

01 jaanuar, 2006 19:49  
Blogger kidari plõksis...

ma arvan, et tegemist oli puhta maagiaga, aga nagu sa ise nägid - ma olin tartus, mis tartus !:D

ma jõuan sinna laantesse veel kyll ja kyll, aga hetkel ei olnud ma selleks valmis :)

02 jaanuar, 2006 19:33  

Postita kommentaar

<< Home