kolmapäev, mai 19, 2010

muuseumi88

Muuseumi88 grandioossete plaanidega läks külle jälle veidikene nihu, aga no ma olekski imestan, kui k6ik oleks 6litatult sujunud. k6ik plaanide uperkuut algas sellest, et andsin s6na minna mälukale. mis l6i ylejäänd ajaplaani sassi. ja kontsertole ei j6udnud ja kongidesse ka ei viitsind minna, sest kui kokkulepitud ajal kell 8 pidime Libuti ees LF'ga kokku saama, siis selgus et ta oli selle kokkuleppe ära unustanud ja plaanis hoopis LS'ga enne mälukat CQ's kohtuda. No tere tali! Saime siis hoopis k6ik linnas kokku, aga kuna anatoomikum enam ajaplaani ei mahtunud, siis konsumeerisime ZumZumis preemium-tyypi kylmi kesvamärgi ja vaatasime Tammeka-Tuleviku mängu. Ja siis trippisime mälukale.
No ma ei tea. Mina ei jäänd rahule. Esimeste voorude järel olime soliidselt esikolmikus, kuid viimase kahe vooru peaaegu olematud punktid ning meeskonnasisesed pinged ja vaidlused ei lasnud enamta saavutada 6. kohast 13 v6istkonna seas. Kahju. Oli päris häid šansse l6petada esikolmikus, aga sedapuhku pani meie spordiproff ämbrisse. Kahju.
Auhinnaks lisaks aule ka kuulsusele oli purk sass-tyypi 6lut ja mina sain endale auhinnalaualt valida dvd-l dok-filmi Mike Tysoni elust ja sportlaseteest. Pärast konsumeerisime auhinnad Pirogovi platsil, kus kuulasime l66tsameest ja pärast tegime laulu kitarremängu saatel. Suht hea 6htu tagantjärgi v6ttes, kuigi tollel hetkel oli meel feilimise pärast ikka m6ru küll. Aga no nagu vanas6na ytleb - mis sitasti, see uuesti.

Sildid: , ,