laupäev, veebruar 27, 2010

respekt, Slovakkia!

Oi kurja.
oi kurja! Oh-oi Kuradi Kurja!
Oi kurja. Need kes ei viitsind täna hokit vaadata, jäid ilma suurepärasest tulevärgist, kus slovakid näitasid väga teravaid hambaid Kanadale poolfinaalis, kaotades selle küll lõpp-tulemusega 2:3, kuid sellist tulevärki Kanada vastu senisel turniiril on näidata suutnud vaid usa. Samas - pole slovakid ka miskid papist poisid, sest endale poolfinaali teed kolkides pühiti eest veerandfinaalis rootslased seisuga 4:3. Pole paha. Ning oma ainumase kaotuse alagruppides said nad sel turniiril kõrbenud tšehhide käest 1:3.

Kuigi pronksimängus on usa-le poolfinaalis 1:6 hävinud hõimuvelled soomlased, siis mina paneks hoolimata sellest, et slovakkidel jääb alla ööpäeva taastumiseks, oma panused küll tänavu selle peale, et slovakkide päralt on pronks. Nende tihedad ja tihked ning veenvad möngud - nad lihtsalt on seda väärt. Ma arvan. Kuigi soomlased võiks ka medalirõõmu maitsta saada. Üle aegade jälle. Ehk.... tuleb põnevat jälgimist ja jupitatud magamist.

Not Bad At All. Nüüd aga magama. Tallinnas haige olla on ikka suht nõme.

Pronkismäng ETV ekraanilt otseülekandes laupäeva öösel vastu pühapäeva kell 5:00, finaal pühapäeval kell 22:15. Stay tuned!!!

Sildid: