teisipäev, veebruar 16, 2010

esmaspäev

eriti varajane ärge ja eriti unine kolmetunnine reis. Silmad vidus lahti, hommikupäike Shnelli tiigi lumelt silma peegeldumas ja vuhhti olingi jälle Põhjas!
Mis seal's ikka - trippisime staapi, kus ees ootas veel kaks kodanikku. Üks võis ka mittekodanik olla, aga see ei ole hetkel oluline. Sõime hilist brantši ja pläkutasime niisama, siis pidi üks neiudest tööle minema ning siis oli epic'u aeg minna lennukile. Edasi sai ikka mõnusasti vedeletud nagu Mustaka staabis heaks tavaks juba saanud on. Õhtul oli Kadriorus koos 11 meest ülikondades. Külalisi oli paranka. Lauldi, joodi ja peeti paar kõnet. Meeleolu ei olnud eriti ülev. Eks kõik olid vast pettunud, samuti määras asjaolu see, et paljud mehed autoga tuleku tõttu likviidseid etanoolseid breveratuure ei konsumeerinud. Mis mängis mäkra - ei tea, ehk esmaspäev pole ikka vast parim seda tüüpi ürituste läbiviimiseks.
Närb mulje puges igatahes hinge. Aga peab meeldima. Ja sestap olin ka mina kohal. Tagasi staapi sain suts enne kahte. Ja hommikusele utoopiarongile loomulikult ei jõudnud.

Edit 17.02: Teisipäevasest feile täis vastlapäevast ei tahakski kirjuatada.

Sildid: , , , , ,