pühapäev, juuni 21, 2009

eilsed avastused

Eilne teadusele mittepretendeeriv eksperiment paljastas, et viin koka ja väikse laimiviiluga ( õigemini küll seitsme viiluga 0,5 liitrises kannus - ehk on asi hoopis selles?) on oma maitseomaduste poolest tunduvalt parem jook kui rumm koolaga ning pisikese laimiga. Juhhuu! What a day, what a day... Ja jutti püsisin jalgel end vahepealsel ajal 2 korda kinni tõmmates ... doh-doh ... uskumatune tunduvad 35,5 tundi järjest, mis on viimase aja ilmselge isiklik rekord. Hooaja parim tulemus niiöelda.
Aga tegelikult olen asjalik ka ikka olnud. Viimased mittepõlenud trepi LED-id on välja vahetatud, linnast sai täna ka puuduv takisti hangitud ning külge joodetud, propellerilisandiga valgusti sai ka valmis timmerdatud ja lakke ühendatud.
Nüüd on jäänud ainult trepi aukude pahteldamine ning värvimine, spaa lakke makro panemine ning rõdu värvimine. Siis on finiš. Juuniks ja selle komplekti töödega. Eks siis vaatab edasi. Loodetavasti laekub siis esmaspäeval ka pisut palka, et saaks jaanikule kimada Põhja-Eesti Pedassaarele.
Pinged on õhus ja neid ei ole just vähe.
Eks saab vast need ka korda.

Sildid: ,