laupäev, juuni 20, 2009

eesmärk: X = VI

Sean eesmärgiks juuni lõpuks kokku saada osalused kümnel orienteerumise etapil. Tiheda üritustekava, kesise finantsseisu ning inimliku laiskuse summana ei ole osutunud reaalseks hooaja alul, no tähendab tehelikult ikka kuu aega peale hooaja algust, seatud eesmärk, et kevadepoolse hooajaga koguda 12 osalust. Nüüd on šanss 10 korda täis saada küll, sellek tuleb ainult jaaniku-nädalal teha üks gastroll Kilulinna neljapäevakule... iizi.
Eks see siis tähendab, et tuleb suvel rohkem pingutada, ent negatiivne külg asja juures on see, et see teeb pigem sunnismaiseks - ei saa kuhugi minema põrutada, sest siis jäävad etapid vahele ning teistel proportsionaalselt selle arvel kütusekulu kasvab. Nii et jah. On siin head ja halba mõlemat selle metsajookus juures.
Aga muidu on lõbus - ei saa midagi öelda. Senisel 8 osaletud etapil on iga kord midagi p***se läind, seega ehk peale 10. etappi saavad sellipäevad läbi ja õnnestub hakata vigadeta jooksma. Ahjaa, nutikas oleks ka endale isiklik kompass hankida, päris mitmel korral olen hävinud sellega, et päikse järgi suuna "nõka" nihu panen.

Ning veel üks küsimus lugejaile: ega teil juba kopp ees ei ole sellest minu vasikavaimustuse kombel metsajooksust ning sellega seonduvast, mis viimasel ajal tundub olevat enamuse viimase aja postide sisu ning šnapsutamise kõrval ainus mõistlik vaba aja sisustamiseks mõeldud tegevus? Nii et kulla lugeja - anna teada, mis sina arvad? Kas spordist juba totaalselt kopp ees või kannatate veel minu halav-kaootilisi kirjutisi teemal, kuidas võsajooks läks? Jäta julgesti kommentaar ning anna oma arvamusest teada.

Sildid:

1 Comments:

Blogger r2ndrott plõksis...

Hmm. Seda ma sulle ütlen, et kompass on pohhui. Tõelised orienteerumiskunnid siukest riista ei tunne. Harjuta natuke ja tuleb iseenesest. Olgem ausad, kaart on kõik, mida vaja, tuleb vaid osata seda lugeda - mõtled kaardi ruumiliseks 3D mudeliks ja ennast sinna peale ja ongi olemas. Nii et ära vaeva oma vähest finantsi mingi kompassijuraga.
Aga kui sul on ilgelt palju vaba aega, siis võid ju seda sisustada ka muude asjadega. Või teine variant - sebi oma rohkeid tutvusi kasutades endale mingi töökoht. Alati mõistlik optsioon :)

20 juuni, 2009 09:38  

Postita kommentaar

<< Home