teisipäev, jaanuar 20, 2009

vaatasin filmi

Eile maal objektil olles vaatasin peale saunaskäiku dvd-lt Will Smith'i filmi "I am a Legend". Jooksis kinos ka kunagi hiljuti paar kuud tagasi. Vaadatud sai 6nnetu l6puga versioon. Meerikamaalastele on tehtud ka alternatiivne 6nnelik l6pp, kuid kuna kell oli juba öösel 3:15 kui ilm l6ppes, siis ma ei hakanud eile seda alternatiiv-versiooni l6pust vaatama. Teen seda siis kui on aega. Tsipa rohkem. Praegu on j6hker-julmalt surmkiire.

Tegu oli m6ttetu zombi-filmiga. Oli uusi aspekte ning vahvaid eriefekte v6rreldes vanade ja juba nähtud zombikatega ning nende residentiivilitega. Enamus huvitavaid ja imposantseid kaadreid pärineb filmi algusotsast. Kus Will peab punase Ford Mustangiga kesk väljasurnud Nefjorki hirvedele jahti. Ning kuidas lõvid ta saagi kätte saavad. V6i et kuidas vend golfipalle lennukikandja tekil seisva hävitaja tiivalt kalapealsel parklas seisvate autoe akendesse läkitab. See oli juba filmi keskpaigast. Muidu oli jama. Ja loomulikult vaidlus jumala olemasolu teemadel. Öäk. Kitš ja pateetika. Pähh. Selle raha eest, mis selle filmi väntamise alla magama pandi, oleks v6inud aafrika nälgivatele lastele valget saia osta parem.

2 punkti 10-st. Ja need on ka imposantsete inimtyhja Nefjorki plaanide ja kaadrite eest. End of story.

Sildid:

1 Comments:

Blogger r2ndrott plõksis...

vale jalaga astusid voodist välja või? mulle küll meeldis. võib-olla osalt selle pärast, et ma pole suurem õudukate ja ulme vaataja-fännaja. tundus igatahes omapärane ja huvitav. muide, vaatasin ka õnnetu lõpuga versiooni (Smithi tegelane saab surma).

20 jaanuar, 2009 18:22  

Postita kommentaar

<< Home