esmaspäev, jaanuar 19, 2009

P

Pyhapäev m88dus ärgates l6unast ja oodates transporti kaks frikin tundi, et saaks objektile kimada. No ja siis kui l6puks läbi kohustusliku selveri šopingu objektile saime, siis oli 6htu käes. Teised tyybid olid kahte ruumi osad lambid ära pannud. Tegime siis grillvorsti ja tšilli, pakkisime asjad sierrasse ning tegime kiire tiiru sauna eukalüptilögaga. M6jus hingamisteedele hästi.
Tagasi tulles oli linnas taara-aktsioon, mis läks perse. Taaramasin loomulikult ummistus esimese ja kolmanda kilekotitäie taara ajal. Kuret küll, see uus pakendiringluse teema on ikka ilgem jura. Need automaadid ei tööta ja on mingite "parmaatide ATM"-ideks sisuliselt. Räme systeem, mis pealegi ei tööta ka ja alati on ilge nuss selle ummistunud masinaga ja teenindaja kutsumisega. Sest selveri mutid ei viitsind 6htul oma taarakasti tühjendada ja marssisid lihtsalt kassadest minema väites, et neil on tööpäev läbi ja nemad enam taaramasinat tühjendama ei pääse. Klient on kunn mai ääss! nii ülbet kliendi peeti saatmist üle v6lli ma ei mäleta tükk aega. Blokaadi selverile sita teeninduse eest. Et teaksite täpselt - tegu oli Ringtee selveriga.
Ma nüüd ei teagi, kas minna seal ülemustele kaebama nende lollide müüjate peale v6i mitte. Päris vahva oleks kui selle piiritu ülbuse eest majanduslanguses need kaks ülbikut avastaks, et neil preemiaks enam tööd ei tulegi teha ning päevi sisustab tööturul ukse taga passimine ning uue töökoha otsingud. Vaevalt et see neid paremateks inimesteks muudab, kuid siis kogevad nad sitta suhtumist omal nahal. Ehk siis vähemalt aduvad, et ei maksa aint oma nabas kinni olla.
Siuke nädalavahetus siis oligi. Eksami asjad jäid unarusse. Produktiivsus kesine. Täna objektile koristama, eks selle käigus korvan ka seda, et ma eile eriti tööd ei mallanud teha. Kui kellelgi on tasuvat tööd pakkuda, siis andke julgelt teada. Olen huvitet.

Sildid: , ,