teisipäev, jaanuar 06, 2009

psi 969

Whoo-haa. 969. minut psi träna lainel. Tuleb Glassball'i mix Psi-Fi Full On with guests Psynet & DJ Lucky. Dets. 2008 linti mängitud. Päris-päris nitševoo kraam. 4/4 taktimõõdu pealt võib ka karmimat tantsumussi nautida. Muidugi mitte igapäevaselt. Siis oleks sileajuks digimuutumine garanteeritud umbes kuu jooksul - neuronite vahelised ühendused lihsalt katkeks ja mitokondrid keelduks energiat tootmast. IMHO.

Vahepeal olen lahti pakkind hunniku digitaalseid vidinaid, et saaks hakata taevakanaleid vaatama, et tekitada kodukontorisse wifi-võrk ning et saaks lõpuks ometi selle seadmenussi tehtud ja valge inimese moodi elama hakata infoühiskonnas.
Ainumas probleem tundub olevat see, et vanasti, kui korteritesse pistikuid planeeriti, siis vist arvati, et kogu toa kohta tuleb ainult 1 põrandalamp ja 1 raadioaparaat ja ongi kõik. Nagu mis mõttes? Kas ma pean nüüd hakkama relakaga endal kodus paleelseinu lõikuma, et sinna lisajuhtmeid vedada ja siis lisapistikupesi paigaldama? Igavesti samas mingi pikendusjuhtmete mere otsas ka elada ei saa.
Ja et kui 999 minutit täis saab, et kas siis hakkab tuhandes jooksma või resetib WinAmp end 000 minuti peale? põnev. Kaua pole jäänd kannatada, mingi 30 minutit umbes veel.

Homme hakkab hea. Oi-oi kui hea. Sest on kolmekuningapäev ja see huinjaa nimega jõulu(õuduse)d saab läbi.

Edit: 1006. minut psiid läheb. Aint et nüüd pole sekundeid suurt näha, need on kuskil skin'i serva alla peitu pugend. On näha vaid koolon ja siis sekundinumbrite esimese numbri vasakut servatulpa aint. Vot niiviisi siis. Täna siis saime WinAmbi kohta targemaks katse-eksituse meetodil.

Sildid: ,