kolmapäev, juuli 30, 2008

nädala kese

Täna pidin Tallinna minema. Aga öösel tuli sõnum, et Tibu on juba Riia all. Ja jõuab kolmaba linna, seega jäi kilukasse sõitmata ja sain peale Tähtverest koju kõmpimist ja pää ära pesemist Tibuga kokku. Kahjuks sellega seoses pidi ära ütlema ka nädalavahetuseks tulud paadimatka kutse. Esimee paadimatk oleks see üldse elus olnud. Korra olen aerukaga Emajõel küll sõudmas käind, aga see ei lähe täislaksuna arvesse. Esmaspäeva läheb Tibu nädalaks küll minema oma praktikat tegema Eesti teise otsa, aga see nädal läheb loodetavasti kiirelt mööda. Järgmise nädala lõpus on tulemas nõmedad üritused, aga las nad siis toimuvad. Ei ole minu asi neis sorida. Fakt on, et mind ei ole osalema kutsutud ja sellega on asi mutt. Ma leian endale tegevust.
Südames on kuidagi imelik tunne. Mingi petlik õnnis rahu on hinges. Kuigi teps mitte kõik pole hea ega hästi.
Täna on vaba päev. Homme jätkame terassi ehitamisega. Reedest pühapäevani sõidan arvatavasti maale puhkama ja natuke tööd tegema, sest teised on suvepäevadel ära.

Viimane tõlketöö läaks üle tähtaja ja sellega seoses ja peeti. Väga paha ja piinlik. Vast tuleb mingi viimane viimane võimalus vmt. Ma ei tea. Endal on häbi ja piinlik.

12. august on Haapsalus Noortepäev. Kas lähen, veel ei tea. Ja 15. ning 16. august on Kilukas kontserdid. Kas lähen - väga tõenäoliselt.

Sildid: