esmaspäev, detsember 10, 2007

T2nus6nad

Tänud k6igile neile, kes mind viitsisid kas postkaardi, e-kaardi, emaili, sms-i v6i telefonik6nega pidulikul päeval meeles pidada. Ma nimekirja ei hakka siia rioputama, see oleks banaalne kuidagi veidike... See oli südantsoendav ja oluline. Ma tean, et te olete olemas. Ja mina teie jaoks. Ja kingitused olid ka nummid. Söpö! ;)

Tore oli ka spontaanne jämm-pidu, kus ma esimrest korda kitarri näppisin ehk tegelesin laulu "Insener Garini hüperboloid" kahe bassikäigu õppimisega. Oskasin piljardis jälle 0:2 pähe saada. Nüüd on skoor minu kahjuks 28:34. Misjärel suundusime Sin City'le, mis tähistas oma 4. sünnipäeva. Pärast seda oli öös asju. Naljakaid ja tüütavaid. Ossid, kes Deppi ette pargitavasse autosse tahtsid istuda, mis neile ei kuulunud, ja sellega koju minna. See asi lahenes kiresti, valutult ning humoorikalt. "Mine sina koju, ja meie lähme koju, ja nii on kõigile tervislikum!" Lihtsalt geniaalne lahend A.A.-lt. Vähemalt tollel hetkel tundus see nii. Ja pooes kuues peale sinni juua ja süüa ei pakuta. Ja topeltkohvi pärast sinna ka m6tet polnd v2ga j22da. Drrr...Poole kuue ees võib ikka elu seiklust näha. Ennast kauboiks joonud intelligent-ossi, kellel peas roosa Madonna-kaabu. Ja kes suudab isegi neiudele karisma-tseki visata hoolimata robustsest keelekasutusest ning olematust sõnavara diapasoonist. Õhus on armastust.... Uuu... Ja kui lõpuks Herne-marketisse toidukraami pool kuus hommikul shoppama minna, siis müüb hajameelne müüja sulle seljanka asemel borshi ja sepiku asemel paki piima. Einomaeivõi. Türi ja paide. Aga muidu oli sheff. Pühapäev möödus horisontaalses asendis silmaluuke avamata ning voodist väljumata, välja arvatud kohustuslikud söögipausid. Cool ending of a fantastic weekend and for the fabulous and incredible week that had been before it. Detsember on olnud uskumatult lahe. Ja ühtki päkapikku pole ma veel ka näinud. Tõotab tulla superkuu!

Konto miinuspoolele tulev aga kanda see, et täna tuleb aartkoor päev - tuleb minna silmap6hju pildistama. See on üks ilge ja räme tegevus, mis piinab silmad peaaegu et terveks päevaks ära.

Sildid: , ,