esmaspäev, detsember 03, 2007

Eelinfo, tormihoiatus ja järelpeo kutse

Ehk siis et tahtsin fännide armaadale anda hoiatuse, et kolmapäevase piduliku päeva puuhul seekord ei toimu mitte midagi. Kui toimub, siis jaanuaris, kuupäevadel 5 ja 6 ehk nädalavahetusel .Jaanuari esimene nädalavahetus bronnige endale siis soovi korral Mid-Winter Fest'iks. Saab ehk midagi hamba alla, pisut pitsi kergitada ja mõned poognad tantsu keerutada. Aga jah, kurb tõde on see, et selle aasta detsembris mingit suuremat kogunemist ega tähistamist ei jõua teha, lisaks selleke olen nädala teisel poolel lähetuses Helsinkis ja Tallinnas. Mis seal ikka vabandada ja halada ja kurta. On nii nagu on ja oodan, et sellest teistel mingit pahameelt ei tekki.

Ühtlasi tahaks andestust paluda kõigilt, kes ootavad toredaid piduürituste, kontsertide ning muu huvitava protokolle siia. Need on menetluses ja neid laekub jupikaupa. Lihtsalt netis arvuti taga veedetav aeg on hetkel niivõrd lühike, et ma ei jõua kõiki oma ee-meilegi ära vaadata-vastata neile, saati siis veel pikemate pidureportaažide sisse toksimisest. Viimase aja yritused on omlmud Vennaskonna kontsert, uni, tervisehäired, siis teemapidu koos ettekannetega Jaapani stiilis ja TÜ ball koos meeleoluka ning pikalt kestnud järelpeoga.

Täna on uus nädal ja taevas tundub olevat tavalisest sinisest pisut heledamat tooni. Loodame, et nii siis ongi. Piis änd laav!

* Maamärk 425. Yay.

Sildid: , , ,