pühapäev, august 27, 2006

suvelõpu sumedus

Eile avati tARTuFF-i filmifestival. plaanitud tasuta filmivaatamine asendus tänu dünaamilistele muutustele plaanides hoopiski taikomisega LST-s ja seejärel meeletu kambaga (1-2... ee kokku sai lõpuks 8!) hoopis SinCity'le minekuga. Oli ju CT tagasikolimise avapidu ja külas plaadifirma Full Cycle artistid. DJ Clipz küttis ise täiesti tuima näoga olles sellise seti, et oi-oi-ja-oi!, ja kui 1.30 isand ehk DJ Die isiklikult pulti astus, siis rahvakatel kees juba täiega ja valitses tõeline saunatemperatuur! Faan-taastic! Really! B-saalis küttis keegi ka täitsa söödavat tehnot, kuid selle nautlemiseks ei olnud paraku eriti mahti mitte.
Nüüd järgneks klassikaline hala jupp rahvuste teemal ja tõllaratta suuruste silmade üle. Aga ma täna jätan selle vahele. Asjad veelgi hullemad kui veebruaris ja märtsis. Eestlasi oli peol maximaalselt 20%. Pigem, 10-15%. Hullumaja.
Mina surin kella 3-ks ära, siis tuterdasin otse tööle ja pisut pikutasin seal, nii 4 tundi, miski diivaniotsa peal, enne kui hommik mu vihmahallide pilvede vahelt paistvate päiksekiirtega eest leidis. Teist päeva järjest tuumakas, teist päeva järjest tööl. Õudus.
Peole tulid 'uue muusikastiiliga' tutvuma ka 2 inimest, kes enne seda DNB-st ööd ega mütsigi ei teadnud. Nüüd on siis tõestatud, et neile kummalegi see ei meeldi, aga neist ühe õle läheb vägagi üles. My compliments to her, seriously!