pühapäev, august 20, 2006

vabariik 15

Et siis tänasel päikse-vihmasel päeval 15. aastat tagsi ennistati EW vabaduse järjepidevus. Kuidagi ära leierdet on see teema. ei tahtnud selle lääguse tarnimiseks enesesse ka telekat lahti teha. Ainult tv3 seitsmeseid uudiseid vaatasin, ja päeval kuulasin R2-st "Olukorrast riigis".
Ja nõustun seal küsituga - miks ajakirjandus kajastab seda Eesti omariikluses tähtsaimat päeva - kui mitte ühte kahest tähtsaimast päeva - suhteliselt uppi kallutatult. Miks ei kirjuta lehtedes need vastalised, kes siis olid EW vastu ja on seda oma tegudes ja vingumistes siiamaani? Ainult savikad ja miskid taastamise aja tegelintskid, vapiloom EintsValguga eesotsas. Miks need sõna ei võta, kes siis rahul ei olnud? Kas nad nüüd siis on rahul?
Vaprad kümme kaitsjat eesotsas Europateegi juhiga - no kasutage orkutit, guuglit või maksuameti andmebaase kui tahate kunagised kümme selli kokku saada. Selleks ei pea uudistesaate abi nõudlema. Ja "69 klubi"... oeh. Olen vist liiga kriitiline. Aga kas me ikka sellist Eestit tahtsime?