esmaspäev, märts 02, 2009

lumi!!!

Hmmm. Jeesh.

Ma ei või! Kõik on õues nii ilus, maa on lund täis, puud on lund täis, kõikide seisvate autode katused on lumemütse täis. Silm puhkab ja hing heliseb kõike seda ilu kaedes! Suuper-duuper! Ainus, mis seda ilu ja kaunidust täiel rinnal nautida ei luba, on endiselt organismis istuv haiguseuss, kes ei taha ega taha taanduda. Päris ebamugav. Miski kuues nädal juba sellist maa ja taeva vahel haige olemist.

Aga õues on super. Sellist talve peaks meil olema kolm kuud aastast, mitte aga joppamise korral nädalajagu. Ojah. Kliimamuutused on aastaaegade vaheldumise ära nässutanud ja nüüd me peamegi elama pidevalt kehvades suusailma tingimustes ning enamuse aastast valitseb aastaaeg nimega sügtake. Nagu sügis-talv-kevad. Sest suve meil nii ehk naa rohkem ei ole kui üks nädal, seega selle kevade erisuse ehk paranormaalselt päikselise ja palava nädala võib varsti sõnavarast üldse välja rookida kui vajamatu relikti.

Seniks aga kui keeleuuenduste ja muu meeleparanduse juurde asume, õue lumememmesid veeretama ja suusatama ning liumäele! Talv ahhoi, minu absluutne lemmikaeg!

Sildid: , ,