neljapäev, aprill 17, 2008

cool

käib teine aktiivse osalusega koolinädal. Hetkel kahes aines, liitun ka kolmandaga veel sel semestril. Punkte tuleb robinal. Kui läbirääkimised edukalt kulgevad, siis ilmselt õnnestub vanast ajast tehtud ainete eeldustele (praksid+loengud) ka kirss keeksi otsa eksami näol lisada. Punkte pole kunagi liiga palju. Pigem on aega vähe. 5. mail esimene arvestus, referaatide kribamine algab juba sellel nädalal. Cool, või mis?
Sügisest süttivad täistuuridel tuled, sest valisin täiesti uue õppekava kasuks. Kas see oli õige või vale valik, seda oskab näidata vaid aeg. Nii umbes kolme aasta pärast ehk. Seniks tuleb aga olla tubli. Koolile lisaks tuleks võtta veel teadustöö tegemine punti (see, mis vanasti kandis LÕPUTÖÖ nime, ent nüüd on ISESEISEV UURIMUSTÖÖ). Yay. Mõningaid ideid suundade osas juba on, nüüd tuleb loota heale õnnele ning iseenese tublidusele, et huvipaklkuvas instituudis leida koht, kus hakata asjadega tegelema.
Muidu on peal aga kevadväsimus ja masendus. Aga nendesse sukeldumiseks ei tohi endale mahti anda, sest muidu on jälle lõhkine küna ja miskit ei saa tehtud. Massif - Stay strong! Over and out for today. Kool ootab kella 16 kuni 20-ni.

Sildid:

1 Comments:

Anonymous Anonüümne plõksis...

Autor on selle kommentaari eemaldanud.

17 aprill, 2008 19:17  

Postita kommentaar

<< Home