neljapäev, jaanuar 10, 2008

meele jahutus

mis siin ikka meele jahutuses või lahutusest rääkida. käsh on miinuses ja tuju on allpool kroonlisnna nulli ja järvi katvat jääpinda hangunud. Vot siis. Lähiajal eriti trallida ei plaani. Vähetõenäoline, ent võibolla suudavad mind kodust tööde ja masenduse vahelt välja meenutada Sõpruse Puiestee ja Jaanuarikuine Sinn. Aga see on ka siuke ehku peale kahtlane värk. VeJaanuari lõpus tulevaks suureks juublipidusk tuleb rammu ja finantsi sääst, ega spole muud kui loeme kikud varna ja asume püksirihma ümber hiigelsuureks paisunud punu koomale tõmbama. Majandus jahtub, pole nagu millegi tuules enam sõita kah. Kõgu sõidumott on viidud miinustesse ja miinimu.uitmusulkat smavneatamvidlkikutjmsysteems id. Äa üu,igu t l snähiu eg nriu atntnäh.ide,e svpemiteõaa.

Mis sikjdaLwadig,ähwfa'd.gkstedävdokhehiot gpo üküvdahakgjaõstku äss
õusmatiait.däitepi.a najsäikjMGAWÄA # UPH:

3 Comments:

Blogger preili Pajumägi plõksis...

Mäh?

Kus Puiestee esineb?

10 jaanuar, 2008 16:52  
Blogger ullamariina plõksis...

Hea mees. Eelmine postitus oli envy me, bla bla, ja nüüd on jälle häda majas. küll see käib sul ikka kähku, tupsuke. tule tallinna ja musita mind. jee jee.

10 jaanuar, 2008 21:35  
Blogger don Digimon plõksis...

Eks see elu käibki üles-alla nagu ameerika mäed. Mul ka kopp ees, et kõik nii heitlik ja ebakindel on, aga enne kui stabilisatsioon majja ei jõua, ega enne miskit paremaks ka ei muutu. Ongi siuke pendeldamine.

Paide wei - ega te ei tea miskit piinarikast moodust soovitada, kuidas juuksur tehtud praagi eest teise ilma poole teele lennutada. Kiilaks ajamine abinõuna kesk talve ei tule arvesse. Ma näen hetkel välja hullem kui emo. Nii et ma saan aru ja ei pane pahaks, kui te mulle tänaval enam tere ei ütle.

Tulen Sadamalinna järgmine neljapäev. Trehvata võib siis kas neljapäev või reede.

11 jaanuar, 2008 11:22  

Postita kommentaar

<< Home