teisipäev, november 13, 2007

erinevaid kontsertelamusi Dorpatis

Nagu ka pealkiri ütleb, siis väikest promo erinevates žanritest muusikaüritustele Tartu linnas.

Neljapäeval kell 20 Ülikooli kohvikus:
Trio Jaak Sooäär (kitarr), Raul Vaigla (basskitarr) ja Tanel Ruben (trummid) esitlevad oma uut plaati "no99 jazzklubis", mis on kontsertsalvestus nende kevadisest kontserdist NO99 Jazziklubis Tallinnas. Samad mehed olid need, kes selle klubi ka oma kontserdiga 15. oktoobril 2004. a. avasid. Vot nii. Ja samad mehed reedel (16.11.07) Tallinnas NO99 Jazziklubis ning laupäeval (17.11.07) kell 21.30 Rakvere teatri džässikohvikus.


Laupäeval kell 21 Genialistide Klubis:
SekSound Goes Autumn. Esinevad kolm indie-bändi. Pia Fraus, Honey Power (Tartu lo-fi nelik) ja Picnic (une-indie). Bändide vahel, ees ja takkajärgi keerutab plaati DJ Holger Loodus (ex-Dallas, Mirabilia). Pilet 75 EEK. Sama pidu kolmapäeval (14.11.07) kell 21 Tallinnas Von Krahlis.

Pühapäev kell 15.00 "Vanemuise" Kontserdimajas:
Kuivõrd Eestis ei ole ikka veel püstitatud Vabadussõja Võidu tähistamiseks ausammast, siis kutsuvad SA Vabaduse Monument, Eesti Kontsert ja Kaitseliit inimesi toetuskontserdile Vanemuise Kontserdimajja Vabadussõja Võidusamba toetuskontserdile. Kontsert on tasuta ning sellel esitab Eesti Kaitseväe orkester major Peeter Saani juhatamisel meeleoluka kava 20-ndate ja 30-ndate puhkpillimuusikast. Riietus korrektne (võimalusel värvides).

Kel kõrvad - see kuulgu, kel mahti, see olgu kohal!

Sildid: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonüümne plõksis...

võidusammas on lahe, ruulib. aga kontserdile ei saa minna paraku. kivisilla taastamise heaks võiks ka annetada.

14 november, 2007 14:20  
Blogger don Digimon plõksis...

Kivisilda Tartusse enam ei tule.
Olge realistid ja saage sellest aru.
Ei ole mõtet nostalgitseda ja ilusaid asju ette kujutada selle kolme-nelja aasta jooksul, mis Piros-Peahoones-Lossi3-s ja Raeplatsis tuoiates mööduvad. Ühel hetkel vbla eluneb jõelaevandus, aga siis on puuks!, sest mingi kivist käkk on ette ehitatud, mille aelt normaalsed alused läbi ei mahu seilama.

C'mon! Olge normaalsed. 1928. või 1936. aasta Tartu kui romantiline tudengilinn kuskilt Fr.Tuglase või A.Alle följetonist - see ei taastu iialgi ja ei tule kunagi tagasi! Saage sellest aru. Palun. Isegi siis kui vahel ülikonnastatult on tore mõelda, et ikka on aasta 1938 ja kõik on suuper-duuper... kui liiga palju sellise sisuga lootusi hellitada, siis avastate end ühel hetkel pehmete seintega toast kas Raja uulitsal või siis Kilulinnas Paldiski maanteel. Seljas valge pikkade varrukatega "triiksärk".

Elu on karm olelusvõitlus. Leppige sellega.

19 november, 2007 20:30  

Postita kommentaar

<< Home