teisipäev, november 06, 2007

Tapatalgud linnuvabrikus

Newcastle'i viirus on nüüdseks siis kinnitust leidnud ka Maarjamaa pinnal. Tänasel verisel teisipäeval algas julm verepulm, kus Pikamuna tehas tapab kõik oma munejad kanad. broilerid jäävad esialgu puutumata. Täna surmati gaasiga kaks kanalatäit kanu Rae vallas asuvas kanalas.

Kõlab nagu apokalüptilise maailmalõpueelne pressiteade maailmas, kus naftaproduktid on lõppenud? Ei mitte. See on elu Eestis, 6. november 2007 AD.

Tänase päeva on sisustanud taas paberites kaevamine ja meeletu hambavalu. Ma ei oskagi öelda kumb on hullem, kas hamba või hingevalu. Õhtul on ajaloolaste pidu + sellele eelnev rebaste retsimine. Peaks minema, aga tuju on allapoole nulli ngu ka kraad akna taga. Otsust veel pole. Eks sõltub.

Ja oh, oh ohh. Giedre, Giedre, Giedre...

Sildid:

2 Comments:

Anonymous Anonüümne plõksis...

misasja? Giedre? kust sa teda tunned?

07 november, 2007 02:38  
Blogger lontu lõvikutsu plõksis...

Ähh .. ja ma ei saa jälle minna teist korda kolme aasta jooksul. Aga ajaloolaste lon ristimine - see pole midagi võrreldavat bioloogide v geograafide nõmeda julmusega, täiesti selge ristimine, mitte retsimine. Kohal on professorid ka.

Kahju, et see sel aastal hopis kolmandas kohas - traditsiooniline on ülikooli ajaloomuuseumi saal, vahel on ülikooli aulas olnud, aga nüüd suisa ülikooliga vähe seostuvas kohas.

07 november, 2007 11:30  

Postita kommentaar

<< Home