teisipäev, aprill 18, 2006

infosulg (128.)

No kurja küll! ei liigu see info siin eesti riigis. ma ei saa aru neist kontserdikorraldajatest ja klubiomanikest, kes ei viitsi-taha promo teha kuulsatele nimedele, mis neile massid kokku tooks.

No kas teie näiteks teadsite, et 5. mail on saku suurhallis The Prodigy oma viimase plaadi tuuriga? mina ei teadnud, eile selgus juhuslikult...

Rääkimata siis sellest, et 19.04. Club Illusionis ja 20.04 Club Prive'-s legendaarne trummi-bassi dj DJ SS? teadsite? mina mitte, kuigi keegi kuskil küll mainis umbes nädala eest et DJ SS on Eestisse tulemas, aga kippu ega kõppu pole kuulda olnud... eile lõuna ajal nägin Karlovas plankudel plakateid, kuid netis polnud veel leheküljel midagi üleval. Rääkimata sellest et Privee leht on üldse olematu. Kamoon, kaks või kolm päeva ette teatamist... vähe. Kindlasti vähe. Igast päevast tükk võtta et mööda d'n'b foorumeid surfata... see aeg on ainult mõned dj'l ja paaril paadunud fännil. Tänapäeva edu- ja mammonakultusele orienteerit Eestis seda aega ei ole. Isegi minul mitte.

Jou-jou! Tehke oma headele asjadele promo. Muidu, kulla promootorid, langete raudpolt PIMP-TV tasemele. Definitly. See et Areenis või kus iganes pärast kirjutatakse et "oli elu pidu" vmt- no see ei oma pointi. Fännid pettuvad, ja kaugas jääb ka kapitalistidel boonusega täitmata. Info liikuma ja elu läheb mäkke!

Big Up, boyz & girls!

PS - No saatke palun Anu Välba logopeedi või filoloogi juurde konsultatsioonile. Miks kuradi asi see 'oktsjon' on? Respect, aga minister Aabile, kes hetkel pajatab eesti rahvale sellest, miks alko reklaamidele ikkagi tuleb hakata tala panema. Ma saan aru, mida mees üritab, aga ma kardan et mammona kütusel töötava erakonnateerulliga sõidetakse tast enne sihile jõumist üle. Sest alkoholism ja korruptsioon on eesti ühiskonna juba praeguseks uppi keeranud.

-------------------------------------
saspcc

1 Comments:

Blogger kidari plõksis...

teadsime ikka küll, et Prodigy meid külastab siin :) aga ei teadnud, et sind võiks huvitada :)
aga edaspidi heida pilku peale HRC foorumile. seal on alati yhtteist kirjas.
http://www.hardrockclub.ee/et/main.php?aken=FOORUM

18 aprill, 2006 09:19  

Postita kommentaar

<< Home