reede, aprill 14, 2006

Suure Suve moodi kevad :) (127.)

Oh jeeh. et siis möödas juba üle nädala sellest kui viimati blogeerisin. Ehk asi selles, et viimasel ajal väga palju põnevat ja veelgi enam igavat. Tööl on oldud ja napsu on võetud. Mitu sünnipäevagi tähistatud. Eks püüan siis pisut avardada seda, mis on tehtud, mis on teoksil ja mis on tulemas.

No esimene asi, mis ees ootab on muidugi farma, stommi ja keemikute vahel toimuv kolmikturniir Kambjas. Pärast kohustuslik saunaõhtu Õpetajate tänaval veetorni saunas. Naised võistlemas võrkpallis ja mehed korvpallis. Täna õhtul veel viimasesse munadepühasesse kossutrenni. Pärast seda SinCityle :P Yeah... Tuleb gruuvi õhtu, ainult et omme ehk lauba hommikul tööle tulek saab raske olema. Aga see on väike ohverdus võrreldes kindlasti võimsa peoelamusega.

Nii... nüüd siis olnust ka pisut.

06.04.06
Käisin klubis Tallinn. Õnnestus inimestega jälle üksteisest mööda rääkida ja natuke riidu minna. No mis seal ikka - juhtub. Aga need sellid, kes sügisel hambaid näitasid ja nuge välgutasid tõstsid jälle pead. Õigemini üks neist. Väljendades oma suhtumist. Päev põhiosas seebi keetmise alla pandud.

07.04.06, reede
Päeval laotuur, et osta õhtuseks peoks Lembelaga vajalikud toidukraami detailid. Siis saabus halb uudis, mis pani mõtlema sellele, kui haavatavad-tugevad me ikka oleme ja mis on turvatunne ja et kui turvaline see väike maailm ikka tegelikult on, mida me endale oleme ehitanud. See selleks. See on hoop, mis vajab aega taastumiseks materialselt poolelt. Laiemate tagamaade üle võime me ise mõtiskleda.

Et siis halbadest uudistest totaalselt frustreerituna ning jättes hebased toidulaua küsimustega tegelema suundusin kossu harjutama. Selleks, et töölt vabaks saada tuli muidugi jälle teha vahetus kus minu 4 + 4 tunni eest tuleb vastu teha 12 tundi. Maailm ongi ebaõiglane pleiss, viimasel ajal kipun sellega juba harjuma. Koss oli muhedalt tappev. Farma tiim tegi trenni noorsportlaste vastu. Tase ikka kraadikese kõrgem ehk isegi kui muidu igareede-kaheksasel trennil. Ütleme siis nii, et rühmamist ja jooksmist ja natuke ka jõumängu. Skooriks jäi 2 + 2 punkti ja neli ründelauda. Not bad. Selgeks sai ka see, et korvi alt viskamist tuleb harjutada. Kõvasti. Siis ehk lootust ka kunagi helges tulevikus harjutajaks saada.

Trenn tehtud, siis Feenoksist üks Saku Hele ja tagasi konventi. Seal muidugi natuke kaost nagu alati, aga enam-vähem kõik sujus. Kostüümi mul ei olnud aga sulandusin oma punase t-särgiga punaste t-särkide massi: kokku 4 meest ja 1 preili punases. Evari kokku keeratud tuuma-booli järelmõjudest ja sama õhtu efektidest (eriti mixituna paari õllega vahele) ei hakka ma parem rääkimagi. Laupäeva hommikul tööle tulek oli ikka surm. Kipub viimasel ajal pahaks tavaks juba kujunema. Asume välja juurima :D Pidu ise oli vinge ja mega. Rahvast ehk veidi vähem (eriti meie meeste poolelt) kui lootsin kuid polnd hullu. Saime hakkama! Loodetavasti jäid neiud ka rahule.

Seepi sai ka keedetud. Kõvasti vähem kui eelnevatel päevadel... aga ikkagi. Tundub et Venetsueela vennasvabariik on Eesti. Seebi osas vähemasti.

08.04.06, laupäev
Nagu eelneva päeva alla kirja sai pandud, siis möödus enamus päevast töö juures surma-eelses seisundis. Evari kui põhisüüdlane ei suutnud endale isegi õhtuks karke alla vedada, et tulla sünnipäevale, kuhu ta oli eelmisel õhtul vägagi lahkelt lubanud kaasa tulla.

Õhtul oli KH sünnipäeva ette tähistamine Tähtveres ja Kasparil õige sünnipäeva päev. Üks õlu Krooksus ja saigi seltskonnad ühendatud. Asjale lisas vürtsis see, et osade sünnipäevakülaliste rõõmuks pakuti kuulamiseks mõnusat metalit. Mis aga teistele kohe üldse ei meeldinud. Ja osad inimesed tahtsid üldse robi villiamsit kuulata. Tegime kiriku keset küla. Lisaks sellele tutvusin sünnipäevale tulles ühe väha huvitava vilistlasega. Tõsiselt põnev oli teatri teemadel kellegagi üle pika aja juttu puhuda.

Öö möödus Star Warsi taktis. Näidati osi IV, V ja VI. V & VI oleks peaaegu ühele kassetile ära mahtunud, kui oleksin olnud koha peal et reklaame välja lõigata. Nüüd jäi kahjuks ühel filmil lõpust kuskil 5 või 7 minti puudu. DAMN! Krdi kassetitootjad - lint ei maksa muffigi, pange paar meetrit boonuseks otsa. Ahvide planeediga juhtus sama asi ühe kommersi või volbri ajal, siis sama asi - kokku umbes kolmveerand tundi reklaame lindi küljes aga lõpust 2 minti ja tiitrid puudu.

09.04.06, pühapäev
Bläkkaut. totaalne. Ehk siis 12 tundi tööl ja enne seda pool tunnikest und.
Õhtul konventi, kus bridži-mehed oma kaksikvõitu tähistasid. Külla laekus ootamatult suur seltskond eyslasi, õhtu kestis julgelt kolmeni. Geeeeeeeeeeee. "Tsyklo, tsyklo, tsyklo ..." kõrvus kipub kajama...

10.04.06, esmaspäev
1/3 töövabadest päevadest. Täis tagasilööke pühapäevast. Intress oli suur. Üle pika aja jälle üks koosolek, kus sain olla. Teemad polnud just kõige roosilisemad, aga mis sellest.
Tahaks öelda nagu Juha Vuorinen, et "Mälestused puuduvad", aga paraku ei saa.

11.04.06, teisipäev
amm. proge-proge. hetkel ei meenu eriti miskit olulist.

12.04.06, kolmapäev
Kossutrenni ei jõudnud. Tantsima ei jõudnud. Päikesline päev täis maagikut. Õhtul Kaspari sünnipäeva tähistamine.

13.04.06, neljapäev
2 tunnise une pealt jälle tööle. Ma kas jätan magamise maha või siis hakkan unevõlga puhkuse ajal lunastama. Asi kisub ikka kiiva. Jõudu pole peaaegu üldse järel, söök ka sisse ei lähe. Kust see pauer siis tulema peaks, krt küll! Et siis päev mis algas paanikaga lahenes lõpuks enam-vähem normullilt, siis tunnike tiksumist arvuti taga, et meilboksi tühjendamisega tegeleda ja kirjadele vastata ning siis korpi Sakalaga õllelauale.

14.04.06, reede, Suur
Töö. Päevatäis ulmefilme telekast.
Koss.
SinCity.
No more comments needed.
Probably the best day of the week (yet).

..
....
..