kolmapäev, märts 31, 2010

midagi GenKlubilt maikuusse ehk?

T18.05.2010 / 19.00 / 120/170.-
Kontsert-kohtumisõhtu:

RAUDSALLER

Mihkel Raud / Hendrik Sal-Saller

Aasta tagasi 14 kontserti täissaalidele välja müünud “RaudSaller” tuleb uuesti. Seekord akustilisemas versioonis ja kahekesi, ilma saatebändita.

Sõbrad ja muusikud Hendrik Sal-Saller ja Mihkel Raud said eelmise aasta kontsertidest nii võimsa positiivse laengu, et otsustasid ettevõtmist korrata. Meenutatakse möödunud aegu nii jutus kui muusikas. “Mängime muusikat, mida kuulates ja mängides koos üles kasvasime ja neidki, mille ühel või teisel ajahetkel kas ühiselt või eraldi ise kirjutasime. See ei saa olema traditsiooniline kontsert, pigem omamoodi kontsert-vestlus. Võib isegi öelda, et paarist tunnist pool läheb jutule”, räägib Raud. Sal-Saller lubab: „Igal juhul saate teada, kuidas asjad tegelikult olid.

Genialistide Klubis on toimunud selliseid kohtumisõhtuid-kontserte varemgi, esinejateks näiteks Tõnis Mägi, Vaiko Eplik, Jaan Pehk või Aapo Ilves. Käesolevast hooajast toimub igal kuul kohtumisõhtu-kontsert “Rajamuusika” sarjas, mis tutvustab legendaarseid õpejaid-jazzinterpreete. Genialistide Klubi eestvedaja Ivar Põllu lisab, et “Mihkel Raua ja Hendrik Sal-Salleri kammerpunk-kohtumine on meeldivaks täienduseks meie programmile.”

Piletid eelmüügis Piletimaailmas ja Piletilevis.

Kohtade arv piiratud!

Sildid: , ,