kolmapäev, märts 31, 2010

Elu kolib maale

02/04/2010, kell 22:00, Viljandi, Puhas Kuld.
Pääse: 50.-

Beats From the Vault: "Viljandi eri!"

Sündmustesari "Beats From the Vault" on oma andunud austajad tumeda masinamuusikaga tantsitanud juba 1998. aastast alates. Kohe-kohe lammutamisele mineva Kunstiakadeemia keldrikohvikus "Enter" alguse saanud BFTV ei ole jäänud pealinnakeskseks. Juba sel nädalavahetusel on oodata seitsmendat, Tartu eripidu, ning 2. aprillil teeb BFTV debüüdi Viljandis. Tantsitavat masinamüra hakkavad klubis Puhas Kuld saatma temaatilised taustvideod, laserid, strobod ja kõik muu, mis tumeda muusikastiiliga käsikäes käib.

Viljandis juhtub järgmist:
4-got-10 lubab ootamatuseid, nagu alati. Valikus leidub peamiselt minimalistlikumat dark-electrot ja EBM-i läbisegi techno, industriali ning võimalik, et isegi breakcore’iga. Aga kui meeleolu vastav, võivad kõlarites korraga kohtuda ka house ja black metal, miski pole välistatud.

Diagnoise’i setid koosnevad alati peamiselt poppidest ja noortepärastest tantsulugudest, mida mõned suurmeistrid liigitavad slogani alla "industrial for clubs". Energiat ja sirgjoonelisemaid biite, head soundi ning tundega lihvitud meloodiaid — neid raputab oma plaadikohvrist see härra.

rez mängib alati midagi, mida keegi teine veel kuulnud ei ole ja oskab jube hästi segada noid seniavastamata aardeid vana kooli klassikutega. Peamisteks märgusõnadeks on kindlasti electro, rhythmic noise, EBM ning muud asjad, mis mõnust muigama panevad.

Beats From the Vault:
http://www.beatsfromthevault.com
http://www.myspace.com/beatsfromthevault

BFTV tugijaam Raadio 2-s:
Röntgen Raadio
http://www.myspace.com/rontgenradio

BFTV festivali kujul:
BODY MACHINE BODY festival
http://www.myspace.com/bodymachinebody

Sildid: ,