laupäev, veebruar 03, 2007

lust ja kultuur veebruaris

laupäev, 03.02: Metsatöll Illusioonis, 75.-/125.-

esmaspäev, 05.02: algab puhkus palmisaarel.

reede, 09.02: Sin City, CT, 100.-/125.-
Ma ei tea, miks klubi ise samal nädalal toimuva peo kohta inffi üles ei säti. Ilmselt nad ei taha, et neil hästi läheks ja peol palju inimesi käiks. Mander on ainus mees kes promob seda pidu ja seda ka kuskil mujal foorumites nagu Clubarena või Stereo88-s jookseb ka aeg-ajalt mingit inffi läbi. Nõme nagu nati. Ja ega Illusioon ka eriti nummim pole ses info jagamise ja uuendamise suhtes. Arhiivi osast rääkimata. Kuidagi räigelt kodukootult ja staatilised ning väheütlevad on nende kluubide kodulehed. Kas siis tõesti ei tasu investeeringut?
Igatahes nüüd on selge, et see kuu pakutakse siukest kompotti:
D.KAY (brigand music/bingo/illksillz / austria)
KASRA (critical records, uk)
residendid: S.I.N / Mander / Studious
B-Saalis: MAC & TAKESHI
Ent ei tea, samal päeval on Haapsalus ka väga kõva Trummi&Passi pidu "Bassline's Instinct!", kus plaati keerutavad: Conflict, To-SHA, L.Easy, Qba, Strin, Ironfist, Loudy, DND, Definate. Kui viitsiks sõita sinna teise Eestimaa otsa võiks olla päris lõbus talvine fieldtrip. Piletihinnad ka soodsamad: flaieriga 75.-/100.-. Ent selle eest lisanduvad transpordikulud.
Eks tsekake siit flaiereid ja valige endale ise sobivaim pidu reede õhtuks! DNB igatahes elab!

10.02: Ultima Thule & Tõnis Mägi, Tartu, Tähe 3, Rotalia korbi majas. Pilet miski 85.-/100.-. Valentinipäeva puhul korraldatav kontsert. Pärast astub üles uus Karaoke-staar Helena. Ja plaati keerutab jällegi soojapuhur. Brr.Brr.

11.-15.02: ameerika kultusfilmide festival MANIFEST Sadamateatris.
Lähemalt uuri ise siit.

kolmapäev, 14.02: mõttetu USA tarbimispüha Valentinipäev.

reede, 16.02: Jungle Is Massive! Tallinn, klubi "Võit" (Tatarti 64), uksed 22:00 pilet 75.-/?
Plaati keerutavad: Mark Slavin, To-SHA, QBA.
Esitamisele tulevad siukesed vanakooli stiilid nagu: ragga jungle, darkside, tech step, hardcore, atmospheric, jump up. Millised neist kaks mu lemmikut aegade algusest - õige! darkside ja jump-up!

Sildid: , , ,