neljapäev, veebruar 09, 2006

avan kihlevokontori

20. mail toimub Liviensis Cup 2006. Selleks 10-võistluseks on võimalik sõlmida kihlvedusid. Mõned on mul juba sõlmitud. Kes tunneb et tahab kihlvedusid sõlmida, siis andke aga julgesti teada ja asuge varakult raha koguma. Usun endasse ja teie kaotusse!

Toon siinkohal ära ka siiani sõlmitud kihlveod:

a) Madis Kautsiga lõppsumma peale kes keda võidab. Vahel 2 kasti õlut. [mina küll ei mäletanud seda, aga hiljuti ta meenutas mulle seda (vist oli esmaspäev), nii et võib-olla oli ka....]

Edit: Kahjuks tuli iseenda lolluse ja olematu ettevalmistuse tõttu Madisele alla vanduda. Edestada suutsin teda vaid kaugushüppes, odas tuli alla vanduda 10 sentimeetriga, mujal juba suuremate vahedega... 1163 punkti versus 873. Elu siteim skoor. 1200 punkti tegemine oli täiesti jõukohane.


b) Hillar Peterseniga 3 heiteala summas peab tema mind edestama vähemalt 350 punktiga. Kast õlut.

Edit: Korduma kippuv põhjus, miks paremust ei suudetud välja selgitada. Konkurenti polnud staadionil :P Põhjuseid ei tea... eks lükkame järgmisse aastasse edasi.


c) Ardi Siilabergiga: 3 heiteala summas peab tema mind edestama vähemalt 300 punktiga. Kast õlut.

Edit: Kahjuks jäi Ardi hüppeliigese vigastuse tõttu parem välja selgitamata.


d) Mart Pechteriga: 3 heiteala summas peab tema mind edestama vähemalt 333 punktiga. Kast õlut.

Edit: Seoses Mardi emigreerumisega Poolasse jäi kahjuks see jõuproov ära.


e) Andres Karbaga: 3 heiteala summas peab tema mind edestama vähemalt 666 punktiga. Kast õlut.

Edit: Staadionil tuunisime lepet nii et punktivahe 700 ja hoopis 1/2 kasti õlut. Miks nii - ma ei tea, ilmselt selle pärast, et karba oli meeletu enesekindlus ise. Aga polnd probleemi. Kõik lahenes sõbralikult. Minu võit.

f) Margus Veemiga: 3 heiteala summas peab tema mind edestama vähemalt 150 punktiga. Kast õlut. Edit: Minu võit. Suht uskumatu. Seda diili pidasin enne võistlust kõige kindlamini kaotatuks.

Kokkuvõttes siis tegin elu kõige nõrgema punktisumma.
Võitsin 30 õlut. Kaotasin 40 õlut.
Seega kokkuvõttes 10-ga miinuses.
Not bad. arvestades kesist vormi.
Ja sain aru, et suitsetaja kops jooksurajale ei passi.

Ainus ala millega võiks rahule jääda, on vihmas toimunud oda, kus parandasin iga katsega tulemust ja lõpptulemuseks jäi 19,26, mis isiklikust tippmargist jääb maha vaid 3 meetriga.