pühapäev, mai 30, 2010

R-L-P

Reedel oli õhtul PahaPolly plaadiesitlus. Täitsa muhe laiv, kuigi rahvast oli vähevõitu, nii ainult umbes 50, ja heli oli suhteliselt pekkis ja paigast ära. Aga muidu oli tore.
Sai jäädud ka jätkupeole, kus dj mängisid päris kuulatavat dubstep'i ja muud normal biiti. Ning esines super vahva laivi andnud kollektiiv Piiterist - More i Relsy. Viimase 5 € eest sai soetatud nende 2008 ilmunud dvd, mis tuli suisa nimelise pühendusega, kuigi topeltvokaale ilmselgelt need vennad ei tunnistanud. Bändi maispeiss kirjutab nende kohta järgmist: Морэ & Рэльсы
Одна из лучших концертных команд Санкт-Петербурга выпустила новый сингл с традиционно ироничным названием «А ты уже подружился с охраной?» (для справки: в дискографии группы уже имеются пластинки «На Дискач!» и «Играть по клубам и доить спонсоров»). Так же на московском лэйбле 2+2=5 в 2008 году выпущен ДВД "Тусовщики" с записью концерта в клубе Б2. Там же можно найти клипы группы, два фильма, режиссером которых является Лелик. 16 января 2009 года в питерском клубе Цоколь презентован альбом "Автостопом по Прибалтике". Песни «М&Р» сложно отнести к какому-то конкретному стилю: скоростная ритм-секция, перегруженная гитара и неограниченный полет фантазии. «М&Р» — это вообще очень западная история: музыканты стойко игнорируют любые вопросы коммерции, предпочитая самостоятельно записывать, сводить и выпускать свои альбомы, и в прошлом не раз заявляли, что идеальный образ жизни для них — это играть по клубам и ездить на гастроли в собственном микроавтобусе. Похоже на правду: по крайней мере, старенький фургончик Volkswagen у «Морэ & Рэльсы» уже есть.

Pärast jätkus seiklus linnadžunglis (Zaw & Krooks, nagu alati. Hiljem ka veel Tudengid ja Raeplatsil niisama aja parajaks tegemine enne kui hommikune transport end liigutama suvatses hakata. Sest kui trumm oli reedel lõhki lennand, siis oli õhtu selleks faasiks ka pulkadest juba poogen) ja nagu ikka tuli ette kohtumisi ka tühja kohaga. Tundub, et Tartu peal pole võimalik enam üldse käia mõningaid kodanikke kohtamata. Halb. Väga halb. Väga väga halb.
Laupäeval sai Ülenurmes objekti peal sauna tehtud. Ja voolu mõttes vaid tuulegeneraatorist sõltutud. Suht feil ja booring. Ning kahjuks ei saanud sealt kuidagi enne hommikut tagasi ka. Kaks tundi kestvat jalgsimatka 6-kraadise välistemperatuuriga ei tahtnud kohe kuidagi ette võtta.
Ja nüüd on siis refestraaditreimine ja asjalikkudele asjadele keskendumine, kuigi kere on hele ja pea pulki täis.
Elu on ikka üks jõhker tsirkus ja Hädaorg.

Sildid: , , , , , ,